Uw gezondheid in goede handen.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Skillcourt de Clavers

SKILLCOURT training bij de Clavers

Ontketen Jouw Potentieel met SKILLCOURT

Trainen met SKILLCOURT opent de deur naar een geheel nieuwe dimensie van fitness. Deze innovatieve technologie maakt gebruik van kunstmatige intelligentie en geavanceerde sensoren om een nauwkeurige diagnose van jouw bewegingen te stellen. Het resultaat? Gepersonaliseerde trainingsprogramma’s die zich niet alleen richten op fysieke prestaties, maar ook op visuele, cognitieve en motorische vaardigheden.

Of je nu een atleet bent die zijn prestaties wil optimaliseren, herstelt van blessures, of gewoon je fitnessniveau naar nieuwe hoogten wilt tillen, SKILLCOURT biedt gerichte oefeningen en motiverende feedback. Deze innovatieve trainingservaring maximaliseert efficiëntie, versnelt vooruitgang en biedt een holistische benadering van training. Verleg je grenzen en ontdek de ongekende mogelijkheden van trainen met SKILLCOURT. Welkom in de toekomst van fitness!

Hoe werkt het?

Onze hersenen zijn de sleutel tot het navigeren door de wereld om ons heen. Ze stellen ons in staat om veilig straten over te steken, slimme beslissingen te nemen in sport, uit te blinken op het werk en effectief te studeren op school. Met de innovatieve SKILLCOURT gaan we nog een stap verder.

Op de SKILLCOURT trainen we specifiek de visuele, cognitieve en motorische vaardigheden, waardoor je het volledige potentieel van je hersenen kunt benutten. Ontdek hoe je interactie met de wereld opmerkelijk verbetert door de volgende essentiële vaardigheden te testen en te trainen:

  • Reactiesnelheid: Snel en doelgericht reageren op veranderende situaties.
  • Hand-oogcoördinatie: Precieze samenwerking tussen zien en handelen.
  • Besluitvorming: Snelle en effectieve keuzes maken voor optimale resultaten.
  • Concentratie: Het vermogen om je aandacht te richten en vast te houden.
  • Ruimtelijk Inzicht: Een scherp begrip van de omgeving om je heen.
  • Motorische Vaardigheden: Coördinatie en controle over fysieke bewegingen.

Duik in de wereld van SKILLCOURT en ervaar een holistische benadering van training die niet alleen je lichaam, maar ook je hersenen naar nieuwe hoogten tilt. Jouw potentieel wacht om ontketend te worden.

 
 

Goes-Zuid: Sport Perfomance Center

Waarom Trainen in Ons Sport Performance Center Unieke Meerwaarde Biedt:
Bij De Clavers streven we ernaar om niet alleen standaard fitness aan te bieden, maar om een unieke en verrijkende trainingservaring te creëren. Ons Sport Performance Center gaat verder dan de traditionele fitnessomgeving, en hier is waarom het een unieke meerwaarde biedt:

1. Integratie van Nieuwste Technologie:

In ons Sport Performance Center combineren we de nieuwste technologische innovaties met geavanceerde fitnessapparatuur. Dit betekent dat je profiteert van state-of-the-art technologieën die je training naar een hoger niveau tillen.

2. BioStrength REV-lijn in Samenwerking met Functionele Oefenvormen:

Wij integreren de BioStrength REV-lijn van Technogym met functionele oefenvormen. Dit biedt een uitgebalanceerde benadering van krachttraining en functionele bewegingen, wat essentieel is voor algehele prestatieverbetering.

 

3. SKILLCOURT: Diagnose- en Trainingssysteem met Kunstmatige Intelligentie:

Onze locatie beschikt over de SKILLCOURT, een geavanceerd diagnose- en trainingssysteem. Dit maakt gebruik van kunstmatige intelligentie en speciale sensoren om nauwkeurige bewegingsanalyse vast te leggen. Hierdoor kunnen we gerichte oefeningen aanbieden die zich richten op visuele, cognitieve en motorische vaardigheden.

4. Individuele Aandacht en Begeleiding:

Ons Sport Performance Center stelt ons in staat om een hoog niveau van individuele aandacht en begeleiding te bieden. Onze coaches werken samen met jou om specifieke doelen vast te stellen en aangepaste trainingsprogramma’s te ontwikkelen die passen bij jouw behoeften.

5. Exclusieve Trainingszaal met Diverse Oefenvormen:

In onze trainingszaal kun je uitgebreid aan de slag met verschillende oefenvormen. Dit creëert een dynamische en stimulerende omgeving die jou in staat stelt om op een veelzijdige manier aan je fitnessdoelen te werken.

Onze samenwerkingen

Onze zorgclusters

Contact opnemen?

Contact met ons opnemen kan via
– het contactformulier
– telefonisch 0113-215802 
– e-mail: info@clavers.nl
Whatsapp +31 113 215802

De Clavers

We staan u graag te woord

Waarom De Clavers

Bij ons bent u in goede handen

Jouw klacht of blessure is in goede handen bij de Clavers Fysiotherapie

Ben je op zoek naar een goede fysiotherapeut die jouw klacht of blessure professioneel behandelt? Dat treft: Wij bieden onze diensten aan via verschillende locaties en zijn goed vertegenwoordigd in Zuid-Beveland. Omdat wij een van de grotere fysiotherapiepraktijken in Zeeland zijn, kunnen wij een breed spectrum aan klachten en blessures behandelen.

Blog artikelen

Fitness Actueel

Heropening Fitness!

Gezien de versoepelingen van afgelopen vrijdag gaan we vanaf maandag weer open met onze de afdeling Sport & Training!We zijn blij dat we hierin onze ...
Lees verder
Scroll to Top
× Stel uw vraag via Whatsapp