Uw gezondheid in goede handen.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Sport & Performance

Sportrevalidatie op niveau

Het belang van sport voor uw gezondheid is onmiskenbaar.
Wanneer dit door een blessure of een klacht in gevaar dreigt te komen is dit een bedreiging voor uw gezondheid. Regelmatig zien we dat de sportbeoefening hierdoor langere tijd op een laag pitje komt te staan of dat iemand zelfs helemaal niet meer terugkeert naar zijn sport.
Onze sportfysiotherapeuten hebben veel ervaring in het begeleiden van sporters terug naar hun sportbeoefening.

Maatwerk in herstel

Iedereen heeft een unieke manier van bewegen. Tijdens het herstellen van een klacht of blessure is het belangrijk dat hier recht aan gedaan wordt. Onze fysiotherapeuten maken hier tijdens onderzoek en behandeling gebruik van. Op deze manier wordt de begeleiding echt maatwerk en op uw lijf geschreven.

Werken aan uw fitness

Sport en bewegen zijn van essentieel belang voor een goede gezondheid. Als fysiotherapie praktijk kunnen wij u uitstekend begeleiden om actief te blijven ten tijde van blessures/ klachten. Op deze manier kunt u ondanks een fysieke klacht toch fit blijven. Daarnaast begeleiden we sport en fitness activiteiten om te voorkomen dat u klachten (terug) krijgt.

Sporten als preventie

De Clavers gaat een stap verder als het op uw gezondheid aankomt.
Naast aandacht voor uw gezondheidsklachten, wordt er ook aandacht besteed aan preventie. Samen werken aan het herwinnen van uw fysieke veerkracht.
U kunt bij de Clavers in een veilige en vertrouwde omgeving werken aan uw sportieve doelen, werken aan uw herstel en werken aan het behoud van uw gezondheid.

In beweging met de Clavers

Bewegen is de rode draad door het leven. Het is essentieel voor een gezond lichaam en een gezonde geest. Zonder beweging geen leven en zonder leven geen beweging.
Wij zien het als onze missie om u in alle levensfases en situaties te ondersteunen met op een verantwoorde manier in beweging blijven.
Van jong tot oud, bij goede gezondheid en bij ziekte staan onze beweegspecialisten voor u klaar!

 

Maatwerk in beweging

Het is belangrijk is dat de manier van sporten aansluit bij je wensen.
Neem contact met ons op als u vragen heeft over onze sportdiensten en wat in uw situatie de meest geschikte beweegvorm zou zijn.
Wij zoeken altijd samen naar maatwerk-oplossingen voor u!
.
Dus doen wat bij je leuk vind en doen wat bij je past!

Ons aanbod

Onderstaand vindt u ons beweegaanbod.
Als u een medische indicatie heeft en oefentherapie onderdeel van uw behandeling is dient u altijd eerst door onze fysiotherapeuten gezien te worden.

Sport & performance

Ons team

Waarom De Clavers

Bij ons bent u in goede handen

Jouw klacht of blessure is in goede handen bij de Clavers Fysiotherapie

Ben je op zoek naar een goede fysiotherapeut die jouw klacht of blessure professioneel behandelt? Dat treft: Wij bieden onze diensten aan via verschillende locaties en zijn goed vertegenwoordigd in Zuid-Beveland. Omdat wij een van de grotere fysiotherapiepraktijken in Zeeland zijn, kunnen wij een breed spectrum aan klachten en blessures behandelen.

Blog artikelen

Fitness Actueel

Heropening Fitness!

Gezien de versoepelingen van afgelopen vrijdag gaan we vanaf maandag weer open met onze de afdeling Sport & Training!We zijn blij dat we hierin onze ...
Lees verder
Scroll to Top
× Stel uw vraag via Whatsapp