Uw gezondheid in goede handen.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Moeder en kind

Moeder

Bekkenklachten rond zwangerschap

Rond de zwangerschap komen bekken- en rugklachten veelvuldig voor.
De fysiotherapeut kan u in deze periode begeleiden om met u de juiste balans te vinden tussen activiteiten en rust. We zoeken naar passende (sport)activiteiten om te zorgen dat je op een verantwoorde manier fit kan blijven in deze periode.

Bekkenfysio tijdens/ na de bevalling

Een consult bij de bekkenfysiotherapeut is aan te raden tijdens je zwangerschap én na je bevalling. Zij monitoren je herstel en adviseren in je belasting aan de hand van je persoonlijke situatie. Hierdoor voorkomen ze klachten in een later stadium.  

Mentale klachten & ouderschap

Ouderschap komt met veel verantwoordelijkheid. Daarnaast hebben we tegenwoordig vaak al een druk bestaan. Hormonaal gebeurd er bij een (aanstaande) moeder ook erg veel. Dit alles kan leiden tot klachten als; neerslachtigheid, vermoeidheid, depressiviteit, humeurigheid, etc.
De psychosomatisch fysiotherapeut helpt u inzicht krijgen in dit geheel.

Kind

Bewegingsspecialist van baby tot puber

Het kan als ouder moeilijk zijn om te weten wanneer je kind zich motorisch goed ontwikkeld. Want wat is normaal en wanneer is er extra ondersteuning nodig? De kinderfysiotherapeut is de bewegingsspecialist die u hierin kan begeleiden. Zij werken samen met kind en ouders om te werken aan goede motorische vaardigheden bij uw kind.

De gezondheid van uw kind op één!

Gezondheidsproblemen bij kinderen hebben een specifieke aanpak nodig. De kinderfysiotherapeut sluit in de oplossingen aan bij de belevingswereld van het kind én zorgt voor goede uitleg aan de ouders en omgeving van het kind. 

SOLK bij kinderen

Afhankelijk van de leeftijd van het kind gebruikt de kind andere taal om dingen duidelijk te maken.
Soms kunnen fysieke en mentale problemen leiden tot ‘lichamelijk onverklaarbare klachten’ (SOLK).
De kinderfysiotherapeut maakt hierin gebruik van bewegingsanalyses en combineert sport- en spelactiviteiten met gesprekstechnieken om samen met het kind inzichten te krijgen en te werken aan de klachten. 

 

Moeder en kind

Onze therapeuten

Waarom De Clavers

Bij ons bent u in goede handen

Jouw klacht of blessure is in goede handen bij de Clavers Fysiotherapie

Ben je op zoek naar een goede fysiotherapeut die jouw klacht of blessure professioneel behandelt? Dat treft: Wij bieden onze diensten aan via verschillende locaties en zijn goed vertegenwoordigd in Zuid-Beveland. Omdat wij een van de grotere fysiotherapiepraktijken in Zeeland zijn, kunnen wij een breed spectrum aan klachten en blessures behandelen.

Blog artikelen

Fitness Actueel

Heropening Fitness!

Gezien de versoepelingen van afgelopen vrijdag gaan we vanaf maandag weer open met onze de afdeling Sport & Training!We zijn blij dat we hierin onze ...
Lees verder
Scroll to Top
× Stel uw vraag via Whatsapp