Uw gezondheid in goede handen.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Revalidatie & Fysiotherapie

Bij ons bent u in goede handen

Wij hebben al 35 jaar ervaring in de fysiotherapie en revalidatie.
Al onze fysiotherapeuten volgen regelmatig bijscholingen en opleidingen uit om de beste behandeling te kunnen bieden bij uw klachten. Ons team van fysiotherapeuten werkt nauw samen met betrokken verwijzers en betrekt uw omgeving in het werken aan uw herstel.

Specialisten in uw herstel

Binnen onze praktijk werken gespecialiseerde fysiotherapeuten in diverse gebieden. Meerder collega’s hebben hun master of science behaald in verschillende specialisaties. Daarnaast is er sprake van veel werkervaring, waardoor we u zo optimaal mogelijk kunnen begeleiden in uw herstel. 

Behandelplan op maat

We realiseren ons dat niet iedereen hetzelfde is. Ook weten we dat motivatie een grote factor is in revalidatie en herstel bij gezondheidsproblemen. Veelal omdat het soms blijvende (gedrags)verandering nodig heeft. Wij begrijpen dat dit een ingrijpend gegeven is en grote persoonlijke gevolgen kan hebben. Om u hierin zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen en begeleiden bieden wij een behandelplan op maat aan.

Best practice

Voor het gezamenlijk opstellen van de meest geschikte behandeling bij uw klachten maken wij gebruik van de ‘best practices’. Dit zijn de best voorhanden liggende wetenschappelijke bewijzen voor uw klacht. Hierin zoeken we indien nodig ook de samenwerking op met andere disciplines/ zorgprofessionals. We maken hierbij gebruik van onze samenwerkingen.

Revalidatie & Fysiotherapie

Onze therapeuten

Waarom De Clavers

Bij ons bent u in goede handen

Jouw klacht of blessure is in goede handen bij de Clavers Fysiotherapie

Ben je op zoek naar een goede fysiotherapeut die jouw klacht of blessure professioneel behandelt? Dat treft: Wij bieden onze diensten aan via verschillende locaties en zijn goed vertegenwoordigd in Zuid-Beveland. Omdat wij een van de grotere fysiotherapiepraktijken in Zeeland zijn, kunnen wij een breed spectrum aan klachten en blessures behandelen.

Blog artikelen

Fitness Actueel

Heropening Fitness!

Gezien de versoepelingen van afgelopen vrijdag gaan we vanaf maandag weer open met onze de afdeling Sport & Training!We zijn blij dat we hierin onze ...
Lees verder
Scroll to Top
× Stel uw vraag via Whatsapp