Uw gezondheid in goede handen.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Mens & Arbeid

Mens

Veerkracht

In de praktijk zien we veel terug dat mensen hun veerkracht door de constante druk vanuit werk & omgeving wat verloren zijn. Periodes waarin burn-out en fysieke en mentale overbelasting op de loer liggen. Het werken aan veerkracht vergt een persoonlijke aanpak vanuit vertrouwen en o.a. kennis over de hersenwerking, stressrespons etc. Onze fysiotherapeuten kunnen u helpen bij het vergroten van uw inzicht en vaardigheden om weer grip op uw veerkracht te krijgen.

Stress, leefstijl en gezondheid

Als praktijk voor fysiotherapie zien wij dagelijks de gevolgen van een ongezonde leefstijl.
Wij zien het dan ook als onze plicht om mensen te begeleiden naar een betere gezondheid.

Arbeid

Houdt uw bedrijf gezond!

´Voorkomen is beter dan genezen´ is een veel gebruikt credo. De ervaring leert dat het helpend is om een professional van buiten het bedrijf hierin mee te laten kijken. De bedrijfsfysiotherapie is hier uitermate geschikt voor.
Vanuit zijn achtergrond geeft hij advies over een gehele afdeling/ ergonomie/verzuim of nieuw in te richten werkplekken.

Elke medewerker telt

Het is erg belangrijk dat iedereen zich veilig en gezond kan voelen op zijn/ haar werkplek. Hierin is maatwerk soms van essentieel belang om tot de beste resultaten te komen voor uw bedrijf. Dit doen we met individuele afspraken bij u op locatie of in één van onze vestigingen.

Vitaal bedrijf!

Wij denken graag met u mee om uw bedrijf tot een vitaal bedrijf te maken.
U kunt hierbij denken aan workshops op locatie, lezingen, sportsessies etc.

Mens & arbeid

Onze therapeuten

Waarom De Clavers

Bij ons bent u in goede handen

Jouw klacht of blessure is in goede handen bij de Clavers Fysiotherapie

Ben je op zoek naar een goede fysiotherapeut die jouw klacht of blessure professioneel behandelt? Dat treft: Wij bieden onze diensten aan via verschillende locaties en zijn goed vertegenwoordigd in Zuid-Beveland. Omdat wij een van de grotere fysiotherapiepraktijken in Zeeland zijn, kunnen wij een breed spectrum aan klachten en blessures behandelen.

Blog artikelen

Fitness Actueel

Heropening Fitness!

Gezien de versoepelingen van afgelopen vrijdag gaan we vanaf maandag weer open met onze de afdeling Sport & Training!We zijn blij dat we hierin onze ...
Lees verder
Scroll to Top
× Stel uw vraag via Whatsapp