Uw gezondheid in goede handen.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Bedrijfsfysiotherapie

Arbeidsfysiotherapeut/bedrijfsfysiotherapie houdt zich bezig met klachten en aandoeningen van het houding en bewegingsapparaat. Hierbij staan klachten op de voorgrond, die ontstaan zijn als gevolg van het werk of die de inzetbaarheid op het werk beperken.

De arbeidsfysiotherapeut houdt zich vooral bezig met de individuele werknemer. Een bedrijfsfysiotherapeut richt zich meer op het advies over een gehele afdeling/ ergonomie/verzuim of nieuw in te richten werkplekken.

De volgende interventies kunnen worden ingezet:

  • Een werkplekonderzoek: (probleemanalyse op de werkplek/ advies).
  • Een trainingstraject: om gericht de fysieke belastbaarheid te vergroten
  • Een workshop over RSI/CANS klachten/ Fysieke belastbaarheid/  til-technieken (groepen van  max. 10-12 medewerkers op het bedrijf).

    zie ook ‘voor bedrijven’ op onze website.

Voor meer informatie of aanvraag van een offerte kunt u contact opnemen met Marijn van Liere, T: 0113 – 215 802 of E: m.van.liere@clavers.nl .

Om de arbeidsrelevante klacht te beoordelen wordt na een intake( waarin een functie- taak-handelingen analyse en werkgebonden factoren specifiek aan de orde komen), een plan van aanpak bepaald.

Naast de reguliere fysiotherapeutische interventie kan een behandeltraject o.a. bestaan uit een (re-integratie) trainingsprogramma, een instructietraining op de werkplek of een werkplekonderzoek. Er  zal  zoveel mogelijk gewerkt worden naar een verantwoorde werkhervatting van de werknemer. . Hierbij wordt er in overleg, vaak samengewerkt met huisarts , bedrijfsarts, arboadviseurs en verzekeringsartsen.

We werken samen met Lijv en Fysergo/Belife

Marijn is werkzaam als arbeid- bedrijfsfysiotherapeut bij Verbrugge Terminals BV, Elopak, Elocoat BV en het ADRZ.

In het verleden zijn er interventies gedaan bij:
Rabobank, Lukasse Dakbedekking, Marsaki, BISON international, De Muynck Optiek, Bibliotheek Goes, Calvijn College, Alliantie Architecten, BOOM creatie en communicatie, Hoortoestelhuis Jansen,Gemeente Schouwen-Duiveland, Archikon BV, Philips Lighting/Vitrite, Lamb Weston Meijer, Vuyk Accountants B.V., Biobase, Cargill, Baker Tilly Berk, Dow Chemicals., Nemag, Roompot , Het Gors

Mens & arbeid

Onze therapeuten

Waarom De Clavers

Bij ons bent u in goede handen

Jouw klacht of blessure is in goede handen bij de Clavers Fysiotherapie

Ben je op zoek naar een goede fysiotherapeut die jouw klacht of blessure professioneel behandelt? Dat treft: Wij bieden onze diensten aan via verschillende locaties en zijn goed vertegenwoordigd in Zuid-Beveland. Omdat wij een van de grotere fysiotherapiepraktijken in Zeeland zijn, kunnen wij een breed spectrum aan klachten en blessures behandelen.

Blog artikelen

Fitness Actueel

Heropening Fitness!

Gezien de versoepelingen van afgelopen vrijdag gaan we vanaf maandag weer open met onze de afdeling Sport & Training!We zijn blij dat we hierin onze ...
Lees verder
Scroll to Top
× Stel uw vraag via Whatsapp