Uw gezondheid in goede handen.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Team

Ann de Maat

Fysiotherapie, Oedeemfysiotherapeute

In de praktijk richt ik me naast algemene fysiotherapeutische klachten vooral op klachten ten gevolge van oedeem en kanker.

Tijdens mijn behandeling wil ik er graag zijn voor de patiënt, zowel tijdens het ziekteproces als in de revalidatie. Centraal daarin staat het welzijn van de patiënt.

Het is een voorrecht om praktisch bezig te zijn met mensen en ze te mogen begeleiden op het gebied van hun gezondheid. Persoonlijke aandacht, transparantie, professionaliteit en betrokken zorg staan voor mij hierbij centraal.

Het blijft een uitdaging om, samen met de patiënt, ervoor te zorgen dat deze zo optimaal mogelijk kan blijven functioneren. Daarbij is enthousiasme en een luisterend oor belangrijk.

Ik vind het prettig om met mijn collega’s te overleggen en de expertise vanuit andere specialisaties te gebruiken om de patiënt een zo goed mogelijke behandeling te geven.

BIG 39034407604

Cees van Iwaarden

Fysiotherapie, Msc. Manuele therapie

Ik wist eigenlijk eerst niet wat ik wilde worden maar doordat mijn moeder een behandeling fysiotherapie nodig had ivm borstkanker ben ik er mee in aanraking gekomen. Ik heb geen spijt van mijn keuze en ben in juni 87 geslaagd aan de opleiding Fysiotherapie in Vlissingen. Het contact met mensen vind ik erg leuk, mn omdat je ze kunt helpen. Omdat ik merkte dat ik bepaalde problemen niet kon oplossen ben ik de opleiding Manuele therapie in Amersfoort gaan volgen aan de SOMT en daar ook mijn Master opleiding gedaan. Hierdoor werd mijn trukendoos veel groter. Ook heb ik de nodige sport gerelateerde opleidingen gedaan en dryneedling. Ik sport zelf ook graag. Zo mountainbike ik graag in de bossen of loop ik hard, ik doe aan tennis ( lekker buiten) en aan golven en bij slecht weer wil ik op de sportschool nog wel wat aan mijn core en spierkracht doen. In de winter ga ik graag op de wintersport om daar in de natuur lekker te skiën.

Wat ik belangrijk vind is dat je probeert de oorzaak van het probleem te vinden en niet te lokaal bezig te zijn. Zo kan bijvoorbeeld een liesklacht voortkomen uit een blokkade in de rug en een slecht spierkorset. Omdat je niet altijd alles alleen kan oplossen werken we vaak samen dit kan zijn intern binnen De Clavers maar ook extern. Zo werk ik veel samen met osteopaten en orthopaeden, sportartsen, neurologen en trainers oa pilatus. Ik draai ook mee in het sportspreekuur van het Adrz . Door mijn interesse in sport ben ik verbonden aan Kloetinge waar ik de medische tak ondersteun , dit doen we ook voor Arendskerke. Mijn voorkeur gaat uit naar complexere pathologiën om die te ontrafelen en te behandelen. BIG 59033984804

Heidy Okken

Fysiotherapie, Psycho-somatisch fysiotherapeute
Als psycho-somatisch fysiotherapeute kan ik op een mooie manier lichaam en geest met elkaar verbinden. Het ene kan niet zonder het andere. Voelen we ons lichamelijk niet goed, heeft dit zijn weerslag op onze geest en als we ons geestelijk niet goed voelen, voelen we ons ook vaak lichamelijk niet goed. Zo boeiend hoe de psychologie zich weerspiegeld in ons lichaam, in ons voelen, in ons doen. samen met de ander op ontdekkingsreis gaan naar zichzelf. Samen met de ander op speurtocht gaan naar knelpunten samen met de ander op zoektocht gaan naar de oplossingen Elke keer weer een boeiende reis, die elke keer weer anders is, soms verhelderend, soms verdrietig, soms opluchtend, soms berustend, soms..., maar meestal dankbaar. Dit maakt voor mij, mijn werk als psycho-somatisch fysiotherapeute zo ontzettend mooi
BIG 69043426704

Marcel van de Poel

Fysiotherapie
Na eerst een heel andere beroepsrichting te hebben gekozen(H.T.S bosbouw) ben ik nadat die richting mij uiteindelijk niet beviel tot de keuze van fysiotherapie gekomen. Iets waar ik achteraf geen spijt van heb gekregen. Dit merkte ik al snel in mijn stageperiodes waarbij omgaan met mensen mij erg aansprak. Ik heb mijn opleiding in Utrecht aan de Utrechtse Paramedische Academie gevolgd(S.U.P.A), en ben in 1982 als waarnemer in Zeeland komen werken. Sinds 1983 werk ik samen met een huisarts in een gezamenlijke praktijk aan de Heernisseweg. Met name het omgaan met mensen(sociale contact),maar ook om iets wezenlijks te kunnen betekenen bij mensen met lichamelijke klachten, hen te kunnen helpen, bevalt mij goed. Het geeft veel voldoening als je iemand ziet verbeteren en mensen je daar ook voor waarderen. Het omgaan met jong en oud met ieder vaak zijn specifieke klachten blijft ook na bijna 40 jaar werken erg interessant en leuk om te doen. BIG 89034723204

Marcel van Dijk

Fysiotherapie
Fysiotherapeut zijn vind ik het ideale vak. Je bent met je hoofd bezig, want je moet je constant afvragen wat je doet en waarom. Je bent met je handen bezig, want je moet iemand mobiliseren, masseren of aan het uitleggen hoe een oefening gaat. En je bent met mensen bezig, want je probeert ze te motiveren en stimuleren om hun gezondheid actief aan te pakken en probeert samen met ze oplossingen te vinden voor de problemen die ze ondervinden. Ondertussen kom je met de mensen in gesprek over hun activiteiten, hun leven, hun uitdagingen en hun passie. Hierdoor is geen behandeling hetzelfde. Dit maakt fysiotherapie mijn passie.

BIG 19033449804

Margot van Duijneveldt

Fysiotherapie

Als fysiotherapeut probeer ik niet alleen iemand van zijn lichamelijk klacht af te helpen. Het is meer dan dat. Zo bied ik ook een luisterend oor en probeer ik samen te kijken hoe we het gewenste resultaat kunnen behalen.

Ik zie veel mensen met chronische klachten waarbij het omgaan met de klacht minstens zo belangrijk is als het verminderen hiervan. Als ik samen met mijn patiënten hier een goede weg in kan vinden, op wat voor manier dan ook, krijg ik daar een goed gevoel bij en ga ik iedere dag vol enthousiasme aan het werk. Geen enkele dag of patiënt is hetzelfde en mede hierdoor is fysiotherapeut zijn niet alleen mijn werk maar ook mijn passie. BIG 59910212604

Marianne Karman

Kinderfysiotherapeute

Ik werk ruim twintig jaar met veel enthousiasme als kinderfysiotherapeute in de eerste lijn (particuliere praktijk). Zowel jongere als oudere kinderen hebben mijn aandacht maar mijn hart gaat uit naar de allerkleinsten.

Mijn passie is om samen met het kind en ouders/verzorgers (en zorgketenpartners als arts, logo, ergo, orthopedagoog, psycholoog, maatschappelijk werk, leerkrachten en anderen) op zoek te gaan naar het verbeteren van bewegingsmogelijkheden zodat het kind zo optimaal mogelijk kan functioneren in zijn/haar leefomgeving.

Samenwerking, enthousiasme, motivatie, ontdekken, passie, aandacht, meedenken, analyseren, inlevingsvermogen, positiviteit... voor mij dagelijks van belang bij het werken met kinderen.

Kinderen geven mij veel energie: ze zijn enthousiast, spontaan en leergierig waardoor ik uitgedaagd wordt in mijn creativiteit om met en voor kinderen een verschil te kunnen maken!

BIG 49045922104

Marijn van Liere

Fysiotherapie
Na mijn opleiding heb ik 4 jaar in Amerika gewerkt als fysiotherapeut in een ziekenhuis – revalidatiecentrum. Bij terugkomst in Nederland heb ik in verschillende instellingen gewerkt (ziekenhuis–kinderrevalidatiecentrum- Emergis en meerdere praktijken). Hierdoor werd me duidelijk dat het werken in de particuliere praktijk me het beste ligt. Ik werk nu sinds 2003 bij de Clavers.

Geleidelijk ben ik van het behandelen van klachten, meer richting preventie gegaan. Daarbij vind ik het leuk en interessant om binnen bedrijven adviezen te kunnen geven over ergonomie en fysieke belasting op de werkvloer. Dit wil niet zeggen dat ik niet meer behandel, maar zo heb ik een leuke verdeling van werk in mijn werkweek. Onderdeel van mijn specialisaties zijn ook COPD/Covid, dry needling en hand- en polsklachten.

Sinds 2019 ben ik ook onderdeel van het management van de Clavers en probeer ik mijn steentje bij te dragen bij aan het goed laten lopen van onze fysiotherapiepraktijk, als bedrijf. BIG 19046094204

Michel Bakker

Fysiotherapie, Msc. Manuele therapie

Mijn verwondering voor de persoonlijke verhalen van de cliënten die bij mij in de praktijk komen is iets dat mijn werk waarde geeft. Mijn uitdaging haal ik uit het zoeken naar verbanden tussen het persoonlijk verhaal en de klachten, om uiteindelijk het gezondheidsprobleem te doorgronden en de interpretaties terug te koppelen aan de cliënt. De kennis en kunde die hier voor nodig zijn houden mij scherp.

Verder haal ik veel plezier uit het samen zoeken naar oplossingen. Ik hecht hierbij veel waarde aan eigen inzichten (authenticiteit) en zelf-regie. Je bent namelijk zelf ervaringsdeskundige over je eigen gezondheid en je bent zelf eigenaar over je gezondheidsprobleem. Op respectvolle wijze mag ik als professional daar over mee praten en discussiëren, erg leuk!

BIG 19914810304

Michel Harinck

Fysiotherapie, Msc. Manuele therapie
Fysiotherapie is het vak waarin ik echt mijn energie kwijt kan. De diversiteit in mensen, klachten en oplossingen is zo enorm groot dat je elke dag weer voor nieuwe uitdagingen komt te staan. Dit vraagt elke keer weer een nieuwe aanpak, ieder mens verdient zijn eigen persoonlijke benadering. Elke dag doe ik in de praktijk nieuwe ervaringen op. Middels scholing, de master manuele therapie die ik momenteel volg en het lezen van wetenschappelijke artikelen hoop ik mijn kennis te blijven vergroten. Door een actieve en persoonlijke benadering, hoop ik zoveel mogelijk mensen op een positieve manier in hun eigen behandeltraject mee te nemen. BIG 29919980104

Mirke Theunissen

Fysiotherapie, Msc. Sportfysiotherapie, Msc. Bekkenfysiotherapie

Fysiotherapie vind ik een afwisselend, uitdagend en dankbaar beroep. Je bent elke dag met andere mensen aan het werk, die elk een individuele aanpak nodig hebben. Mensen kunnen informeren, motiveren en begeleiden om hun hulpvraag te realiseren geeft mij elke keer weer een goed gevoel.

Door de interactie met de mensen en de afwisseling van de behandelingen, is geen dag hetzelfde. Het is mooi om te zien wat je samen kan bereiken. Dit maakt fysiotherapie mijn passie.

BIG 69921184404

Jop de Feijter

Fitness instructeur, Fysiotherapeut (i.o.)

Met veel enthousiasme begeleid ik oefengroepen op verschillende locaties bij de Clavers. Naast de oefengroepen ben ik ook verzorger bij v.v. Kloetinge. Ik doe hiernaast de opleiding tot Fysiotherapeut. Ik ben nu vierdejaars student en volg deze opleiding in Breda. Het contact met de patiënt vind ik dan ook heel belangrijk en geeft mij veel energie, dit zorgt ervoor dat ik in elke patiënt een nieuwe uitdaging zie. Groetjes Jop

Pascal Beeke

Fysiotherapie, Msc. Manuele therapie
Fysiotherapie is voor mij een beroep met veel aandachtsgebieden die erg bij mij passen. Ik vind het erg leuk om met mensen te werken om mijn kennis en kunde naar hen over te brengen en om ook een praatje te maken over wat hen beweegt. Daarnaast vind ik het onderzoeken en behandelen heel interessant omdat het soms zo technisch is en daarbij zijn de afwegingen en keuzes die je iedere keer maakt erg belangrijk. Ook het luisteren naar mensen is iets wat ik goed kan, ik vind het interessant om te horen wat mensen te vertellen hebben. Iedere patiënt met zijn eigen specifieke klacht is weer uniek, omdat er achter iedere casus een mens schuilt. BIG 29057945304

Stijn Sprinkhuizen

Fysiotherapie, Msc. Sportfysiotherapie

Al van kinds af wilde ik fysiotherapeut worden. De (sportende) mens van zijn/haar gezondheidsproblemen af te helpen is ontzettend dankbaar werk. Mijn passie ligt in de sport en daardoor weet ik welke waarde mensen hechten aan deze belangrijkste bijzaak in het leven. Ik tennis nog altijd fanatiek en ben graag bezig met hardlopen en voetbal.

Samen tot een oplossing komen om weer te kunnen functioneren, in het dagelijks leven, voor het werk of de sport, is dit een geweldig uitdaging die ik elke dag weer met plezier aanga. Ik begeleid veel revaliderende mensen na bijvoorbeeld knieoperaties. Het proces wat je met elkaar ingaat is ontzettend leerzaam, niemand is hetzelfde en dat zorgt voor veel afwisseling en uitdagingen in de praktijk.

BIG 19914447104
Emma

Emma Vos

Fysiotherapie

Na een leuke en leerzame stageperiode mocht ik na mijn afstuderen gelijk zelfstandig aan de slag bij de Clavers. Momenteel werk ik als algemeen therapeut en ben ik aan het ontdekken wat binnen de fysiotherapie het meest bij mij past. Ons vak is namelijk zo divers, waardoor de opties eindeloos zijn!

Het mooiste aan ons vak vind ik dat we mensen mogen bijstaan als bewegend functioneren niet meer zo vanzelfsprekend is. Denk bijvoorbeeld aan een oudere mevrouw die na een val niet meer haar dagelijkse rondje durft te lopen of een voetballer die na een enkelverzwikking zijn passie tijdelijk niet kan uitvoeren. Als ik samen met de cliënt ervoor kan zorgen dat zij hun passie weer kunnen uitvoeren geeft mij dat ontzettend veel energie en plezier in mijn werk

Naast mijn werk bij de Clavers ben ik ook te vinden bij v.v. Kloetinge als verzorgster. Maar ook zet ik me al 3 jaar op rij met veel plezier in voor het goede doel Stichting Roparun! Mocht er een gaatje zijn dat ik niet fysiotherapeutisch bezig ben vind ik geweldig om op het gebied van hardlopen weer een nieuwe uitdaging aan te gaan!

Frank de Pagter

Fysiotherapie
Fysiotherapie is mijn passie, omdat ik graag met mensen werk. Voor mij is het een uitdaging om samen tot een oplossing te komen voor de klachten die mijn patiënten ondervinden doormiddel van de lichamelijke en geestelijke voorwaarden te creëren zodat het natuurlijk herstel van het lichaam zijn werk kan doen.

Het mooie van dit vak is de afwisseling, ieder half uur stapt er iemand binnen met zijn of haar eigen verhaal en klacht. De afwisseling in het werk, masseren, mobiliseren, oefentherapie, eigenlijk alles om het optimale doel te bereiken is waar ik van groei. Aan het einde van het behandeltraject iemand tevreden,klachtenvrij de deur uit zien gaan, wie wordt daar nou niet blij van?

BIG 99920729904

Thijmen

Thijmen van de Vrede

Fitnessinstructeur
Van jongs af aan weet ik dat ik in de sport/gezondheidszorg wil werken, het was daarom een logische stap om sportstudies te volgen. Zo ben ik afgestudeerd aan het CIOS in Goes en aan de Hogeschool Zeeland in de opleiding Sportkunde. Door het combineren van mijn passie (sport) en het helpen van mensen ben ik perfect op mijn plek bij de Clavers. Ik haal veel voldoening uit het begeleiden en trainen van de cliënten op het gebied van sport en gezondheid. Je ziet ze sterker, fitter en pijnvrij worden. Op dagelijkse basis ben ik met veel verschillende mensen bezig, van jong tot oud en van topsporter tot beginner. Heel afwisselend en elke dag is weer anders.

Nicolina Kerkhove

Fysiotherapeut, manueel therapeut
Het is fijn om met mensen te werken! Het geeft mij voldoening dat ik door mijn kennis patiënten kan begeleiden en behandelen met allerlei klachten. De waardering die ik daarvoor krijg geeft mij energie. Elke dag behandel ik weer andere mensen met verschillende klachten. Dat maakt mijn werk boeiend en nooit hetzelfde. Mijn interesse ligt vooral bij de orthopedische klachten, met name van de wervelkolom en schouderklachten. Hierin heb ik me gespecialiseerd middels de manuele therapie en ben ik deelnemer in het Schoudernetwerk Zeeland. Zo kan ik nog gerichter behandelen en het herstelproces begeleiden. Ik probeer samen met de patiënt altijd het maximaal haalbare uit de behandeling te halen. Samenwerking en wederzijds vertrouwen is hierin uitermate belangrijk. BIG nummer: 19038632404

Jeremy Hubregtse

Fysiotherapeut
Al op jonge leeftijd wist ik dat ik later iets met mens en beweging wilde gaan doen. Mijn studie aan het CIOS heeft mij helpen ontwikkelen om deze interesse ook naar de beroepspraktijk te vertalen. De uiteindelijke opleiding tot fysiotherapeut heeft mij geholpen om mijn kennis en vaardigheden omtrent het menselijk lichaam verder te ontwikkelen. De stageperiodes bij Sparta Rotterdam en de Clavers hebben mij dat laatste zetje gegeven om zelfstandig aan de slag te gaan als fysiotherapeut.

Als beginnend fysiotherapeut merk ik vanaf dag 1 dat ik enorm veel voldoening uit mijn werkzaamheden haal. Het contact met de client geeft me veel energie en zorgt ervoor dat ik in elke klacht weer een nieuwe uitdaging zie, ook omdat ieder mens anders is. Ik vind het dan ook belangrijk dat de client zich gehoord voelt, weet waardoor de klachten ontstaan en wat we er samen aan kunnen doen. Alleen op die manier kunnen we een goede samenwerking realiseren die leidt tot vermindering van de klachten, want dat blijft natuurlijk altijd het belangrijkste doel.

BIG 99928849804

Jeroen Smit

Fysiotherapeut
In het 2e jaar van mijn opleiding heb ik stage gelopen bij de clavers, nu ik ben afgestudeerd werk ik hier als fysiotherapeut. De opleiding heb ik gevolgd aan de Avans hogeschool in Breda . Zelf ben ik geïnteresseerd in sport en beweging, ik voetbal en ben regelmatig te vinden in de sportschool. Op dit moment haal ik de meeste energie uit het samenwerken tot het vinden van een oplossing voor uw probleem en dit te verhelpen zodat u weer zonder onze hulp verder kan. ik heb nog geen specialisme, in de komende paar jaar zal ik ontdekken waar mijn interesses liggen om verder te gaan specialiseren. Ik heb recent een cursus shockwave therapie gevolgd voor het behandelen van peesblessures. BIG:39931705804

Marieke Wolters

Fysiotherapeut
Na een leerzame stageperiode bij de Clavers ben ik hier gebleven om zelfstandig aan de slag te gaan. De vele diversiteit aan mensen en klachten vind ik leuk. Iedereen verdient een persoonlijke aanpak om de klachten te verhelpen én die vind je alleen samen. Dit vind ik dan ook het mooiste aan het vak: samen op zoek naar een oplossing. Mijn ambities in het vak fysiotherapie liggen bij sportblessures en de kinderfysiotherapie. Naast het werken bij de Clavers ben ik regelmatig op het korfbalveld en in de sportschool te vinden! BIG: 79931263004

Jacqueline de Bliek

Msc. Bekkenfysiotherapeute
Sinds kort ben ik bij de Clavers als bekkenfysiotherapeute werkzaam. Neem gerust contact op als u vragen heeft of afspraak in wilt plannen.
Elly Duijnhouwer

Elly Duijnhouwer

Fitnessinstructeur, Groepslessen
Binnen de Clavers verzorg ik de beweeglessen Pilates/ Stabiliteit. Dit doe ik met veel passie en enthousiasme. Ik help graag mensen die net dat beetje extra aandacht nodig hebben om op een verantwoorde manier in beweging te komen.

Tevens begeleid ik een Powerwalk wandelgroep. We wandelen tijdens deze les stevig door en doen spierversterkende oefeningen. Een heerlijke work out in de buitenlucht!! Ik hoop jullie in een van mijn lessen terug te zien!

Nando Rentmeester

Fitnessinstructeur
Sinds 2019 werk ik bij de Clavers, hiernaast volg ik de opleiding CIOS-bewegingsagoog. Daarna wil ik graag voor fysiotherapeut studeren. Voor mij is het niet alleen mijn werk, maar ook iets wat ik ontzettend leuk vind. Het helpen van mensen tijdens het sporten en naar oplossingen zoeken is iets waar ik voldoening uit haal. Ook de afwisseling van het werk maakt het leuk. Hierdoor is geen een werkdag hetzelfde. Daarom zie ik mijzelf dit werk graag doen.

Jeroen Hoondert

Fitnessinstructeur
Aangenaam ik ben Jeroen Hoondert en ik werk bij de Clavers als instructeur. Ik verzorg de lessen Power Walking, doe waarneming en daarnaast doe ik de medische verzorging bij de V.V. Kloetinge. Op het moment ben ik ook bezig met mijn afstudeerscriptie, waarbij we de balans/ zekerheid van ouderen onderzoeken vóór en na een trainingstraject op een interactieve beweegvloer bij de Clavers-Zuid! Dit doe ik samen met mijn collega Luuk Boudens.

Luuk Boudens

Fitnessinstructeur
Aangenaam ik ben Luuk Boudens. Ik ben instructeur bij de Clavers en verzorg de lessen powerwalking. Daarnaast ben ik mijn afstudeerscriptie bij de Clavers aan het uitvoeren, gericht op het onderzoeken van een beweeginterventie om het valrisico bij ouderen te verminderen. Ook neem ik weleens lessen van mijn collega's over. Ik hoop u snel eens te ontmoeten.

Alinda van Boven

Administratief medewerkster
Als een spin in het web, zo voel ik mij in onze praktijk: overzicht houden, meedenken en ondersteunen. Op maandag, woensdag en donderdag werk ik in de Brouwersgang waar ik u met veel plezier te woord sta aan de balie of aan de telefoon, bij het maken van een afspraak of om uw vragen te beantwoorden. Daarnaast zorg ik samen met mijn collega Marleen voor de afhandeling van declaraties naar de zorgverzekeraars, de financiële en de personeelsadministratie.
Ik vind het belangrijk om er te zijn, voor u en voor mijn collega's.

Marleen Schroevers

Administratief medewerkster
Sinds 1 mei 2019 werk ik bij de Clavers als administratief medewerkster. Dit houdt in dat ik samen met Alinda zorg draag voor alle administratieve handelingen, die het vak fysiotherapie met zich meebrengt: afspraken inplannen/wijzigen, indienen van behandelingen bij de zorgverzekeraars, betalingsverkeer, receptie enzovoort. Hierin vind ik een persoonlijke benadering in het contact met de patiënten erg belangrijk en zal hier dan ook zorg voor dragen. Wellicht spreken we elkaar (nog) eens!

Monique Dobbelaar

Administratief medewerkster
Sinds kort ondersteun ik de praktijk als receptioniste en administratief medewerker. Ik sta de cliënten van de praktijk ter dienst voor het inplannen van afspraken en het beantwoorden van vragen. Tot horens of tot ziens!

De Clavers

We staan u graag te woord

Waarom De Clavers

Bij ons bent u in goede handen

Jouw klacht of blessure is in goede handen bij de Clavers Fysiotherapie

Ben je op zoek naar een goede fysiotherapeut die jouw klacht of blessure professioneel behandelt? Dat treft: Wij bieden onze diensten aan via verschillende locaties en zijn goed vertegenwoordigd in Zuid-Beveland. Omdat wij een van de grotere fysiotherapiepraktijken in Zeeland zijn, kunnen wij een breed spectrum aan klachten en blessures behandelen.

Blog artikelen

Fitness Actueel

Heropening Fitness!

Gezien de versoepelingen van afgelopen vrijdag gaan we vanaf maandag weer open met onze de afdeling Sport & Training!We zijn blij dat we hierin onze ...
Lees verder
Scroll to Top
× Stel uw vraag via Whatsapp