Uw gezondheid in goede handen.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Nieuw! Clavers opent Sport Performance Center in Goes-Zuid

Deel dit bericht

Nieuwsbericht: Opening van SPC Goes – Uw Sport Performance Center!

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we binnenkort onze nieuwe locatie, SPC Goes – Uw Sport Performance Center, zullen openen aan de Beukenstraat in Goes-Zuid! Het hart van ons centrum draait om het verbeteren van uw sportprestaties, het voorkomen van blessures en het duurzaam herstellen. Wij geloven dat een gezonde, veerkrachtige gezondheid de basis vormt voor elke sporter, ongeacht de leeftijd.

Unieke Sportmedische Aanpak in de Regio
Bij SPC Goes zijn we er trots op dat we uniek zijn in onze sportmedische benadering in de regio. Ons toegewijde team staat klaar om u te helpen uw sportdoelen te bereiken en gezond te blijven. Of u nu een doorgewinterde atleet bent of net begint met sporten, wij zijn hier om u te ondersteunen.

Van Klacht naar Kracht
Voorkomen is beter dan genezen, maar als u te maken heeft met een blessure, zien wij het als een kans om sterker terug te komen dan ooit tevoren. Onze diensten zijn ontworpen om u te begeleiden vanuit een klacht of blessure naar een betere uitgangspositie dan voorheen. We hebben dit onderverdeeld in 3 blokken en werken samen met u om te bepalen welke het meest relevant is voor uw situatie: Voorkomen | Behandelen | Presteren.

Onze Werkwijze
Onze innovatieve aanpak omvat uitgebreide tests op het gebied van kracht, snelheid, wendbaarheid, cognitie en uithoudingsvermogen. Deze tests, gecombineerd met een grondige intake en lichamelijk onderzoek, vormen de basis voor het bepalen van de aandachtsgebieden in uw trainingstraject. Of u nu herstelt van een blessure, blessures wilt voorkomen of uw prestaties wilt verbeteren, onze therapeuten en trainers werken nauw samen om u het beste resultaat te bieden.

Onze Toewijding
Bij SPC Goes staat de fysiotherapeut centraal als expert in beweging. We bundelen onze expertise en werken samen met andere organisaties om onze missie om een gezonde, veerkrachtige en robuuste bevolking te creëren, zo effectief mogelijk uit te voeren.

Ontdek Wat SPC Goes Voor U Kan Betekenen
We nodigen u uit om te ontdekken wat SPC Goes – Uw Sport Performance Center voor u kan betekenen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie. Samen bouwen we aan uw veerkrachtige en robuuste toekomst in de sport! Houd onze website en sociale media in de gaten voor updates over de officiële opening – deze volgt binnenkort.

We kijken ernaar uit u te verwelkomen bij SPC Goes! 💪🌟
#SPCGoes #SportPerformanceCenter #OpeningSoon #Sport #Gezondheid #Prestatie

Nieuw bij De Clavers

Scroll to Top
× Stel uw vraag via Whatsapp