Uw gezondheid in goede handen.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Hardloopanalyse bij de Clavers

Optimaliseer Jouw Hardloopprestaties

Bij De Clavers bieden we een geavanceerde hardloopanalyse om jouw hardloopprestaties te perfectioneren. Onze experts gebruiken innovatieve technologieën en gedetailleerde metingen om inzicht te krijgen in jouw loopstijl en eventuele verbeterpunten te identificeren. Of je nu een ervaren hardloper bent of net begint, onze hardloopanalyse is de sleutel tot efficiëntie, comfort en blessurepreventie. Bereik jouw loopdoelen en ervaar het verschil bij De Clavers.

Hoe werkt het?

Bij onze hardloopanalyse nemen we een diepgaande duik in jouw hardlooptechniek om de sleutel tot optimale prestaties te onthullen. Onze experts gebruiken geavanceerde technologieën en gedetailleerde metingen om jouw loopstijl te analyseren. Tijdens het proces observeren we jouw houding, pasfrequentie, en biomechanica om inzicht te krijgen in jouw unieke looppatroon.

Met de verkregen gegevens bieden we gepersonaliseerd advies om eventuele verbeterpunten aan te pakken. Of je nu werkt aan het verbeteren van snelheid, het voorkomen van blessures, of simpelweg het optimaliseren van jouw loopervaring, onze hardloopanalyse is de sleutel tot jouw succes op het parcours.

Stap voor stap helpen we jou de perfecte balans te vinden tussen efficiëntie en comfort. Optimaliseer jouw hardloopprestaties en ervaar een nieuwe dimensie van hardlopen met onze hardloopanalyse bij De Clavers.

Analyse met SKILLRUN

Bij De Clavers kiezen we voor de Technogym SKILLRUN loopband om hardloopanalyses naar een nieuw niveau te tillen. Deze innovatieve loopband biedt ongekende mogelijkheden voor het monitoren, trainen en testen van vermogen tijdens hardlopen.

Zorg dat je FIT2Run bent!

Met de SKILLRUN richten we ons specifiek op het verbeteren van twee essentiële vaardigheden:

  1. Zuinig omgaan met energie tijdens langeafstandshardlopen: SKILLRUN stelt ons in staat om gerichte biofeedback-parameters in te stellen en de pasfrequentie te trainen, waardoor lopers efficiënter worden. Met programma’s zoals kadanstraining leren hardlopers constant te blijven bij verschillende pasfrequenties, waardoor neuromusculaire controle wordt verbeterd en risico op blessures wordt verminderd.
  2. Vermogen maximaliseren tijdens sprinten of weerstandstraining: Voor het ontwikkelen van maximale kracht en snelheid biedt SKILLRUN unieke programma’s zoals sled training en parachutetraining. Deze programma’s kunnen worden aangepast aan specifieke trainingsparameters zoals het gewicht van de slee, afmetingen van de parachute, afstand, herhalingen en meer.

SKILLRUN vormt een innovatief trainingsplatform dat geschikt is voor alle atleten die streven naar verbetering van uithoudingsvermogen en vermogen. Neem contact op of kom langs op on Sport & Performance Center in Goes-Zuid.

Onze samenwerkingen

Onze zorgclusters

Contact opnemen?

Contact met ons opnemen kan via
– het contactformulier
– telefonisch 0113-215802 
– e-mail: info@clavers.nl
Whatsapp +31 113 215802

Scroll to Top
× Stel uw vraag via Whatsapp