Uw gezondheid in goede handen.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Sport Performance Center

Welkom bij SPC Goes

Bij ons centrum draait alles om het verbeteren van uw sportprestaties, het voorkomen van blessures en duurzaam herstellen.
Wij zijn van mening dat een gezonde, veerkrachtige gezondheid de basis vormt voor elke sporter, jong of oud.

Binnen deze unieke locatie
 onderscheiden we ons door de sportende cliënt(e) centraal te stellen met zijn/ haar hulpvraag. Met de nieuwste apparatuur maken wij fysieke vermogens op het gebied van kracht, snelheid en denkvermogen inzichtelijk. Hierdoor is ons team in staat de cliënt(e) te begeleiden naar optimale (sport)prestaties. Hierbij zetten we in op herstel, preventie en prestatieverbetering! 

Van klacht naar kracht

Voorkomen is beter dan genezen, maar als je een blessure hebt zien wij het ook als een kans om sterker terug te komen dan voorheen. 
Onze diensten zijn zo opgebouwd dat je vanuit een klacht/ blessure door kunt bouwen naar een betere uitgangspositie als voorheen!
Dit hebben we onderverdeeld in 3 blokken, samen kijken we welke het meest relevant is voor jou. 

Voorkom | Behandel | Prestatie

Vanuit ons sportmedisch centrum hebben we onze diensten ingericht in 3 pijlers om zo compleet mogelijk aanbod aan te bieden. 

De basis van ons sportmedisch centrum wordt gevormd door de (sport)fysiotherapie en de behandeling van mensen met klachten aan het bewegingsapparaat. 

Veel voorkomende klachten: 
-VKB revalidatie
-Knieklachten, meniscus
-Heupklachten
-Enkelklachten 
-Rugklachten

 

Trainen is in veel gevallen de sleutel naar herstel. Als het gaat om het verbeteren van je herstel of het voorkomen van blessures dan bieden wij vanuit deze locatie de mogelijkheid om hieraan te werken!

Hierbij kun je denken aan:
-Trainen op abonnementsvorm
-Persoonlijke begeleiding
-Elke 8 weken evaluatie

 

Voorkomen is beter dan genezen, vanuit ons centrum bieden we gespecialiseerde diensten om te werken aan preventie van klachten. Hierbij kun je denken aan: 

-Hardloopanalyse
-Bewegingsanalyse
-Bikefitting

 

Onze werkwijze

Ons onderscheidende kenmerk is onze innovatieve aanpak, waarbij we uitgebreide tests uitvoeren op het gebied van kracht, snelheid, wendbaarheid, cognitie en uithoudingsvermogen. Deze tests, gecombineerd met een grondige intake en lichamelijk onderzoek, vormen de basis voor het bepalen van de aandachtsgebieden in uw trainingstraject. Of u nu herstelt van een blessure, blessures wilt voorkomen of uw prestaties wilt verbeteren, onze therapeuten en trainers werken nauw samen om u het beste resultaat te bieden. Bovendien zijn we altijd bereikbaar voor uw vragen en is er altijd iemand aanwezig in ons centrum om u te ondersteunen.

Bij ons Sport Performance Center staat de fysiotherapeut centraal als expert in beweging. We bundelen onze expertise en werken samen met andere organisaties om onze missie om een gezonde, veerkrachtige en robuuste bevolking te creëren, zo effectief mogelijk uit te voeren.

Ontdek wat ons Sport Performance Center voor u kan betekenen en neem vandaag nog contact met ons op.
Samen bouwen we aan uw veerkrachtige en robuuste toekomst in de sport!

Ons team op locatie

Scroll to Top

Laat je gegevens achter voor meer info!

Over ons nieuw sport performance center. De officiële opening. Nieuwe samenwerkingen en ontwikkelingen!
× Stel uw vraag via Whatsapp