Uw gezondheid in goede handen.

Sport Performance Center

Welkom bij SPC Goes

Bij ons centrum draait alles om het verbeteren van uw sportprestaties, het voorkomen van blessures en duurzaam herstellen. Wij zijn van mening dat een gezonde, veerkrachtige en robuuste gezondheid de basis vormt voor elke sporter, jong of oud.

Wij zijn er trots op dat we in de regio uniek zijn met ons sportmedisch concept en zijn toegewijd om u te helpen uw sportdoelen te bereiken en gezond te blijven.
Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft. Wij zijn hier om u te ondersteunen op uw reis naar een betere sportieve gezondheid!

Van klacht naar kracht

Voorkomen is beter dan genezen, maar als je een blessure hebt zien wij het ook als een kans om sterker terug te komen dan voorheen. 
Onze diensten zijn zo opgebouwd dat je vanuit een klacht/ blessure door kunt bouwen naar een betere uitgangspositie als voorheen!
Dit hebben we onderverdeeld in 3 blokken, samen kijken we welke het meest relevant is voor jou. 

Voorkom | Behandel | Prestatie

Onze werkwijze

Ons onderscheidende kenmerk is onze innovatieve aanpak, waarbij we uitgebreide tests uitvoeren op het gebied van kracht, snelheid, wendbaarheid, cognitie en uithoudingsvermogen. Deze tests, gecombineerd met een grondige intake en lichamelijk onderzoek, vormen de basis voor het bepalen van de aandachtsgebieden in uw trainingstraject. Of u nu herstelt van een blessure, blessures wilt voorkomen of uw prestaties wilt verbeteren, onze therapeuten en trainers werken nauw samen om u het beste resultaat te bieden. Bovendien zijn we altijd bereikbaar voor uw vragen en is er altijd iemand aanwezig in ons centrum om u te ondersteunen.

Bij ons Sport Performance Center staat de fysiotherapeut centraal als expert in beweging. We bundelen onze expertise en werken samen met andere organisaties om onze missie om een gezonde, veerkrachtige en robuuste bevolking te creëren, zo effectief mogelijk uit te voeren.

Ontdek wat ons Sport Performance Center voor u kan betekenen en neem vandaag nog contact met ons op.
Samen bouwen we aan uw veerkrachtige en robuuste toekomst in de sport!

Ons team op locatie

Contact opnemen?

Contact met ons opnemen kan via
– het contactformulier
– telefonisch 0113-215802 
– e-mail: info@clavers.nl
Whatsapp +31 113 215802

Scroll to Top
× Stel uw vraag via Whatsapp