Uw gezondheid in goede handen.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Bikefitting bij de Clavers

Optimaal op de fiets zitten!

Welkom bij onze bikefitting service, waar we voortdurend streven naar een optimale fietservaring. Een correct afgestelde fietspositie zorgt ervoor dat je kracht efficiënter overgebracht wordt op de pedalen, waardoor de kans op blessures aanzienlijk vermindert. Dit draagt niet alleen bij aan jouw comfort, maar ook aan het plezier tijdens het fietsen.

Wil jij ook meer genieten op de fiets zonder blessures en ongemak? Of ben je op zoek naar manieren om je prestaties te verbeteren door middel van een geoptimaliseerde fietshouding? Aarzel niet en neem contact met ons op. Laat jouw racefiets en/of mountainbike door ons team van experts optimaal afstellen, en ervaar de positieve impact op jouw fietsavonturen.

Hoe werkt het?

Ons proces begint met een grondig gesprek over jouw doelen en gezondheid, gevolgd door een gedetailleerde lichaamsanalyse. Tijdens de fitting passen we de fiets aan op basis van statische en dynamische metingen, waarbij we constant communiceren en finetunen voor de perfecte balans tussen comfort en efficiëntie. Na afloop ontvang je een overzicht van de aanpassingen en advies voor verdere optimalisatie. Investeer in jouw fietsplezier en gezondheid met onze bikefitting service!

De kosten

Huidige fiets
Al in bezit van een racefiets en/of mountainbike en ben je opzoek naar:

  • Een comfortabelere fietshouding
  • Het verhelpen en/of voorkomen van lichamelijke klachten of andere ongemak op de huidige racefiets of mountainbike
  • Betere prestaties, doordat je veel efficiënter de kracht op de pedalen kwijt kan 
  • Zelfverzekerder op de fiets zitten 

Dan is dit pakket de juist keuze!

Prijs: 199,- 
Duur: één sessie van 2,5 uur

Nieuwe fiets
Het kopen van een fiets is altijd een goed idee! 
Je wilt bij zo’n aanschaf natuurlijk wel zeker weten dat je de goede fiets hebt en daarna ook gelijk goed op deze fiets zitten. Dit pakket helpt jou daarbij!

Er zijn 3 mogelijkheden:
1.
Je hebt een oude racefiets of mountainbike die aan vervanging toe is
2. Je hebt op het moment een fiets op het oog en wil je graag advies of deze fiets bij jou past
3. Je hebt geen idee welke fiets je wilt aanschaffen en wilt graag advies hierover

Let op! Dit pakket bestaat uit twee sessies.
Sessie 1 is het adviesgesprek en Sessie 2 is de bikefit en zal plaatsvinden wanneer de fiets binnen is.

Prijs: 299,-
Duur: 1 uur (adviesgesprek) & 2 uur (bikefitsessie)

Bikefit: Tri-Consistency

Bij De Clavers werken we samen met Ype Kerkstra van Tri-consistency voor professionele bikefitting. Onze bikefittings worden uitgevoerd op locatie in Goes, waar klanten voor afspraken en vragen contact met ons kunnen opnemen.

Daarnaast biedt Ype ook bikefittings in Zierikzee aan. Voor meer informatie en afspraken in Zierikzee verwijzen we graag naar Ype’s website: Tri-consistency. Optimaliseer jouw fietservaring met onze deskundige bikefitting service!

Zorg dat je BikeFIT blijft!

Bij De Clavers gaan we verder dan alleen bikefitting; we bieden een complete BikeFIT-ervaring. Naast deskundige bikefitting kunnen fietsers bij ons profiteren van diverse trainingsopties. Ontdek de veelzijdigheid van de Technogym Skillride, perfect geschikt voor gevarieerde en uitdagende trainingen. We bieden ook speciale core-stability programma’s, waar je als fietsgroep aan kunt deelnemen.

Wil je jouw fietservaring naar een hoger niveau tillen? Heb je vragen over onze trainingen of bikefitting? Neem gerust contact met ons op. Ontdek de perfecte combinatie van bikefitting en training voor een complete en geoptimaliseerde fietsbeleving bij De Clavers!

Onze samenwerkingen

Onze zorgclusters

Contact opnemen?

Contact met ons opnemen kan via
– het contactformulier
– telefonisch 0113-215802 
– e-mail: info@clavers.nl
Whatsapp +31 113 215802

Scroll to Top
× Stel uw vraag via Whatsapp