Uw gezondheid in goede handen.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Sportfysiotherapie

De sportfysiotherapie bestaat uit twee onderdelen:

  1. Het behandelen van sportblessures en begeleiden van het genezingsproces, met als doel het hervatten van de sport. Dit kan in onze praktijk uitgevoerd worden. Tevens besteden we aandacht aan preventie van blessures door middel van oefentherapie en trainingsmethoden. Welke ook in groepsverband gegeven worden.
     
  2. Het opstellen van bewegings- of trainingsprogramma’s ter verbetering van kracht, conditie, lenigheid of gewichtscontrole, voor zowel sporter als niet sporter. Deze programma’s kunt u zelfstandig uitvoeren, of met behulp van fitness-apparatuur op diverse locaties in Zeeland onder leiding van een sportfysiotherapeut.

Ook is het mogelijk om gebruik te maken van de footscan om de voetafwikkeling te kunnen beoordelen bij loop- en voetklachten.

Adrz Sportkliniek
In de Adrz Sportkliniek werken orthopedisch chirurgen, sportartsen en sportfysiotherapeuten samen om iedere sporter de juiste zorg te bieden. Vanuit onze praktijk zijn de volgende sportfysiotherapeuten aangesloten bij de Adrz Sportkliniek: Cees van Iwaarden, Stijn Sprinkhuizen en Mirke Theunissen.
Voor meer informatie: https://www.adrz.nl/afdelingen-specialismen/sportkliniek/

Sportbegeleiding
Gaat het nu over het terugkomen van een blessure of juist het voorkomen van een blessure, onze collega’s helpen je graag verder.
Of dit nu bij ons op de praktijk is, of bij u op de sportvereniging. Zie hieronder een filmpje met een voorbeeld van hersteltrainingen en begeleiding van sporters, in dit geval de selectie van VVK Kloetinge.

VESTIGINGEN
Voor deze specialisatie, Sportfysiotherapie, kunt u terecht in ‘s-Heer Arendskerke , Goes – BrouwersgangGoes – Laagewei 1aGoes – Oost en Basic-Fit Goes.

MEDEWERKERS
Binnen De Clavers zijn Mirke Theunissen en Stijn Sprinkhuizen gespecialiseerd in Sportfysiotherapie

Sport & performance

Ons team

Waarom De Clavers

Bij ons bent u in goede handen

Jouw klacht of blessure is in goede handen bij de Clavers Fysiotherapie

Ben je op zoek naar een goede fysiotherapeut die jouw klacht of blessure professioneel behandelt? Dat treft: Wij bieden onze diensten aan via verschillende locaties en zijn goed vertegenwoordigd in Zuid-Beveland. Omdat wij een van de grotere fysiotherapiepraktijken in Zeeland zijn, kunnen wij een breed spectrum aan klachten en blessures behandelen.

Blog artikelen

Fitness Actueel

Heropening Fitness!

Gezien de versoepelingen van afgelopen vrijdag gaan we vanaf maandag weer open met onze de afdeling Sport & Training!We zijn blij dat we hierin onze ...
Lees verder
Scroll to Top
× Stel uw vraag via Whatsapp