Uw gezondheid in goede handen.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ons verhaal

De begintijd

Als organisatie zijn wij in 1985 opgericht. Destijds was fysiotherapie nog voornamelijk erg stoornisgericht. Welk gewricht functioneert niet goed en hoe kunnen we dit oplossen?
De start was in de Klokstraat te Goes. Tussen de behandelbanken hingen gordijnen die als afscheiding dienden. De fysiotherapeuten maakten hun rondes en maakten veelvuldig gebruik van diverse applicaties zoals UKG, infrarood, paraffine etc.
De patiëntendossiers werden bijgehouden in een archiefkast in plaats van op een computer. 

De basis werd gelegd

De stap werd gemaakt naar een nieuwe (hoofd)vestiging, de Brouwersgang. Hier groeide de praktijk uit tot een groepspraktijk met meerdere vestigingen binnen de gemeente Goes.
Het aantal specialisaties nam toe en hiermee ook het aantal collega’s binnen de Clavers. De Clavers kenmerkt zich als organisatie door in te zetten op kwaliteit en het volgen van de ontwikkelingen in de markt.

Het vak ontwikkeld zich

De fysiotherapeut ontplooide meerdere beroepsrollen. Naast behandelaar werd de fysiotherapeut ook geacht te coachen, adviseren en begeleiden naar een betere gezondheid. Preventie van klachten zoals RSI en rug-en nekklachten kreeg meer aandacht.
De Clavers ontwikkelde hiervoor programma’s en voerde trainingen op locatie uit met partners in de zorg. Ook het medische fitness deed zijn intrede binnen de fysiotherapie en dus ook binnen de Clavers.

Het heden

De Clavers is uitgegroeid tot een organisatie met meer dan twintig teamleden.
Doordat de fysiotherapie zich breed heeft ontwikkeld zijn ook de werkzaamheden en diensten van de Clavers breed ontwikkeld.
Om het overzicht te houden is de expertise onderverdeeld in vier grote clusters, te weten:
Revalidatie & Fysiotherapie 
-Sport & Performance 
-Mens & Arbeid 
-Moeder & Kind

Het streven

In de basis is het streven van de organisatie door de jaren heen niet veel veranderd. De Clavers wil met haar organisatie ‘kwalitatief uitmuntende fysiotherapie/ beweegzorg aanbieden, door in te spelen op de ontwikkelingen in de zorgmarkt en samenwerkingen aan te gaan met beweegpartners binnen de regio Goes’.

De Clavers

We staan u graag te woord

Waarom De Clavers

Bij ons bent u in goede handen

Jouw klacht of blessure is in goede handen bij de Clavers Fysiotherapie

Ben je op zoek naar een goede fysiotherapeut die jouw klacht of blessure professioneel behandelt? Dat treft: Wij bieden onze diensten aan via verschillende locaties en zijn goed vertegenwoordigd in Zuid-Beveland. Omdat wij een van de grotere fysiotherapiepraktijken in Zeeland zijn, kunnen wij een breed spectrum aan klachten en blessures behandelen.

Blog artikelen

Fitness Actueel

Heropening Fitness!

Gezien de versoepelingen van afgelopen vrijdag gaan we vanaf maandag weer open met onze de afdeling Sport & Training!We zijn blij dat we hierin onze ...
Lees verder
Scroll to Top
× Stel uw vraag via Whatsapp