Uw gezondheid in goede handen.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Train | Clavers Sport Performance Center

Ga voor optimale prestaties

Met behulp van innovatieve trainingsapparatuur wordt je uitgedaagd om het maximale uit jezelf te halen. Naast revalideren in deze unieke locatie kun je hier ook terecht voor training en fitness. Hiervoor hoef je niet onder behandeling te zijn en dit gaat op abonnementsvorm of met een strippenkaart!

Voor wie?

Trainen op deze locatie is geschikt voor mensen die willen werken aan hun fysieke prestaties! Heb je een duidelijk doel voor ogen en wil je hier serieus mee aan de slag? Dan kun je bij ons terecht. Dit geldt voor alle leeftijden en alle niveaus.
Vind je het belangrijk om begeleidt te worden óf heb je nog weinig trainingservaring? Zorg dat je op de begeleide uren komt trainen! Of maak gebruik van personal training.

Kosten

De kosten zijn terug te vinden op deze pagina.

Lid worden?

Wil je lid worden of heb je aanvullende vragen?
Vul onderstaand formulier in of neem contact op via onze contactgegevens!

Trainingstijden

Clavers Sport Performance Center

De Clavers

We staan u graag te woord

Waarom De Clavers

Bij ons bent u in goede handen

Jouw klacht of blessure is in goede handen bij de Clavers Fysiotherapie

Ben je op zoek naar een goede fysiotherapeut die jouw klacht of blessure professioneel behandelt? Dat treft: Wij bieden onze diensten aan via verschillende locaties en zijn goed vertegenwoordigd in Zuid-Beveland. Omdat wij een van de grotere fysiotherapiepraktijken in Zeeland zijn, kunnen wij een breed spectrum aan klachten en blessures behandelen.

Blog artikelen

Fitness Actueel

Heropening Fitness!

Gezien de versoepelingen van afgelopen vrijdag gaan we vanaf maandag weer open met onze de afdeling Sport & Training!We zijn blij dat we hierin onze ...
Lees verder
Scroll to Top
× Stel uw vraag via Whatsapp