Uw gezondheid in goede handen.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Schouder Netwerk Zeeland

Wat houdt het Schouder Netwerk Zeeland (SNZ) in?

Het SNZ heeft als doel het fysiotherapeutisch handelen bij schouderklachten te optimaliseren. Dit gebeurt via cursussen, workshops en bijeenkomsten.

Bij De Clavers participeren twee fysiotherapeuten in het SNZ?

Pascal en Nicolina hebben de diverse cursussen gevolgd die voorwaarden zijn om in dit netwerk te blijven participeren. Hierdoor is de kwaliteit van de behandelingen bij patiënten met schouderklachten optimaal en bieden zij jou, als gespecialiseerde fysiotherapeuten, de beste fysiotherapeutische behandeling.

Activiteiten SNZ.

Er is binnen het netwerk een intensief contact met diverse schouderorthopeden van het Adrz in Goes en ziekenhuis ZorgSaam in Terneuzen. Daarnaast zijn de huisartsen in Zeeland inmiddels ook bekend met dit netwerk.

Heb je vragen?

Heb je vragen of schouderklachten, dan kun je contact opnemen met onze centrale administratie op telefoonnummer 0113 – 215 802

zie ook: https://snzeeland.nl/

Revalidatie & Fysiotherapie

Onze therapeuten

Waarom De Clavers

Bij ons bent u in goede handen

Jouw klacht of blessure is in goede handen bij de Clavers Fysiotherapie

Ben je op zoek naar een goede fysiotherapeut die jouw klacht of blessure professioneel behandelt? Dat treft: Wij bieden onze diensten aan via verschillende locaties en zijn goed vertegenwoordigd in Zuid-Beveland. Omdat wij een van de grotere fysiotherapiepraktijken in Zeeland zijn, kunnen wij een breed spectrum aan klachten en blessures behandelen.

Blog artikelen

Fitness Actueel

Heropening Fitness!

Gezien de versoepelingen van afgelopen vrijdag gaan we vanaf maandag weer open met onze de afdeling Sport & Training!We zijn blij dat we hierin onze ...
Lees verder
Scroll to Top
× Stel uw vraag via Whatsapp