Uw gezondheid in goede handen.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Tarieven zorgaanbod

Tarievenlijst per 1 januari 2023

Fysiotherapie € 44,00
Fysiotherapie aan huis € 55,00
Intake en onderzoek € 60,00
Intake en onderzoek aan huis  € 70,00
Kinderfysiotherapie € 55,00
Kinderfysiotherapie aan huis € 65,00
Manuele therapie € 55,00
Manuele therapie aan huis € 65,00
Oedeemtherapie € 55,00
Oedeemtherapie aan huis € 65,00
Psychosomatische fysiotherapie € 55,00
Psychosomatische fysiotherapie aan huis € 65,00
Bekkenfysiotherapie € 55,00
Bekkenfysiotherapie aan huis € 65,00
Niet tijdig afgemelde afspraak € 33,00
Bovenstaande tarieven gelden als er geen vergoeding (meer) is vanuit de aanvullende verzekering.

Betalingsvoorwaarden

  1. Deze betalingsvoorwaarden zijn onlosmakelijk verbonden met de behandelingsovereenkomst tussen u als patiënt/cliënt en uw fysiotherapeut van Fysiotherapie de Clavers.
  2. Afspraken dienen 24 uur van tevoren geannuleerd te worden, telefonisch of via e-mail. Afspraken welke niet of te laat geannuleerd worden, zullen in rekening worden gebracht.
  3. De uitgevoerde behandelingen worden in principe bij uw zorgverzekeraar gedeclareerd conform de voorwaarden in het contract tussen uw fysiotherapeut en de zorgverzekeraar. Echter bij geen of onvoldoende aanvullende verzekering zullen de behandelingen bij de patiënt / cliënt in rekening worden gebracht en gelden de hier beschreven betalingsvoorwaarden.
  4. Betaling voor de fysiotherapeutische diensten geschiedt binnen acht dagen na de factuurdatum. Na het verstrijken van deze termijn treedt verzuim in en staat het de fysiotherapeut vrij om, met inachtneming van de wettelijke regelingen, incassomaatregelen te nemen.
  5. De met de incasso van gedeclareerde bedragen gemoeide kosten, waarvan ook de buitengerechtelijke kosten, komen ten laste van de patiënt/cliënt. Deze bedragen 15% van het verschuldigde bedrag met een minimum van € 40,00.

De Clavers

We staan u graag te woord

Waarom De Clavers

Bij ons bent u in goede handen

Jouw klacht of blessure is in goede handen bij de Clavers Fysiotherapie

Ben je op zoek naar een goede fysiotherapeut die jouw klacht of blessure professioneel behandelt? Dat treft: Wij bieden onze diensten aan via verschillende locaties en zijn goed vertegenwoordigd in Zuid-Beveland. Omdat wij een van de grotere fysiotherapiepraktijken in Zeeland zijn, kunnen wij een breed spectrum aan klachten en blessures behandelen.

Blog artikelen

Fitness Actueel

Heropening Fitness!

Gezien de versoepelingen van afgelopen vrijdag gaan we vanaf maandag weer open met onze de afdeling Sport & Training!We zijn blij dat we hierin onze ...
Lees verder
Scroll to Top
× Stel uw vraag via Whatsapp