Uw gezondheid in goede handen.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Oefentherapie bij Oncologie

Belang van oefenen

Uit onderzoeken blijkt dat een actieve leefstijl een beschermend effect heeft op verschillende kankervormen.
Daarnaast levert lichamelijke training in aanvulling op conventionele therapie bij mensen met verschillende oncologische aandoeningen een duidelijke meerwaarde.
Deze positieve effecten zitten vooral in;

  • Verminderde vermoeidheid
  • Verbeterde kwaliteit van leven
  • Emotioneel welzijn
  • kracht en conditie

Professionele begeleiding

Binnen Fysiotherapie De Clavers zijn Ann de Maat en Marcel van Dijk gespecialiseerd in oncologische revalidatie en de behandeling van mensen met oncologische aandoeningen. Zij zijn opgeleid om mogelijke complicaties op de juiste wijze in te schatten en rekening te houden met de psychische en sociale impact die de diagnose kanker met zich meebrengt.

Werk samen aan uw herstel

Binnen de oefengroep heerst een sfeer van vertrouwen en wederzijds respect.
Uw oncologische fysiotherapeut maakt samen met u een persoonlijk oefenplan op, waarbij gekeken wordt naar uw mogelijkheden. Het is een aanvulling op uw herstel en moet in balans zijn met uw energieniveau. De fysiotherapeut zal u hierin coachen en begeleiden.

Samenwerkingen

De Clavers

We staan u graag te woord

Waarom De Clavers

Bij ons bent u in goede handen

Jouw klacht of blessure is in goede handen bij de Clavers Fysiotherapie

Ben je op zoek naar een goede fysiotherapeut die jouw klacht of blessure professioneel behandelt? Dat treft: Wij bieden onze diensten aan via verschillende locaties en zijn goed vertegenwoordigd in Zuid-Beveland. Omdat wij een van de grotere fysiotherapiepraktijken in Zeeland zijn, kunnen wij een breed spectrum aan klachten en blessures behandelen.

Blog artikelen

Fitness Actueel

Heropening Fitness!

Gezien de versoepelingen van afgelopen vrijdag gaan we vanaf maandag weer open met onze de afdeling Sport & Training!We zijn blij dat we hierin onze ...
Lees verder
Scroll to Top
× Stel uw vraag via Whatsapp