Uw gezondheid in goede handen.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Bechterew oefengroep

Wist je dat ‘een ‘rechte rug’ belangrijk is, juist bij Bechterew?

Bij de ziekte van Bechterew, of Axiale Spondyloartritis (AxSpA) ontstaan ontstekingen in de ruggewrichten. Om pijn te vermijden en door afnemende activiteiten gaan veel mensen onbewust hun rug steeds verder buigen. Hierdoor kan deze ‘vast gaan zitten’ waardoor strekking niet goed meer mogelijk is. Het is dus belangrijk om strekking van de rug te blijven stimuleren. Mocht de rug dan vaster gaan zitten, dan gebeurt dit in een zo recht mogelijke houding. Ook wordt de spierkracht van de rug zo beter onderhouden.

Wat biedt de Bechterew oefengroep jou?

In de oefengroep werk je in groepsverband aan het verbeteren en/of optimaliseren van de mobiliteit van je rug. Daarnaast werk je aan de spierkracht van de belangrijke spiergroepen. Dit deels met behulp van fitnessapparatuur en deels met vrije oefeningen die per training wijzigen. Ook tref je in de oefengroep lotgenoten met wie je ervaringen en oplossingen voor problemen kunt delen. Veel mensen geven aan ook dit belangrijk voor hen is.

Wanneer is de Bechterew oefengroep actief bij de Clavers?

De Bechterew oefengroep is actief op maandagavond tussen 20.00 en 21.00 uur in de Brouwersgang te Goes. De fysiotherapeuten van de Clavers zijn zeer ervaren in het begeleiden van deze groepen en de individuen binnen deze groepen.

Meer informatie?

Sport & performance

Ons team

Waarom De Clavers

Bij ons bent u in goede handen

Jouw klacht of blessure is in goede handen bij de Clavers Fysiotherapie

Ben je op zoek naar een goede fysiotherapeut die jouw klacht of blessure professioneel behandelt? Dat treft: Wij bieden onze diensten aan via verschillende locaties en zijn goed vertegenwoordigd in Zuid-Beveland. Omdat wij een van de grotere fysiotherapiepraktijken in Zeeland zijn, kunnen wij een breed spectrum aan klachten en blessures behandelen.

Blog artikelen

Fitness Actueel

Heropening Fitness!

Gezien de versoepelingen van afgelopen vrijdag gaan we vanaf maandag weer open met onze de afdeling Sport & Training!We zijn blij dat we hierin onze ...
Lees verder
Scroll to Top
× Stel uw vraag via Whatsapp