Michel HarinckIk heb mijn opleiding fysiotherapie gevolgd aan de Avans Hogeschool in Breda. Hier ben ik in juni 2015 afgestudeerd, waarna ik in juli aan de slag ben gegaan als fysiotherapeut bij de Clavers.

Na het behalen van mijn diploma ben ik op zoek gegaan naar mijn eigen interesses binnen ons vakgebied. Waar wil ik mezelf in gaan specialiseren? En waarom? Als snel was voor mij duidelijk dat ik interesse had in een specifieke behandeltechniek: dry needling. Inmiddels heb ik deze cursussen afgerond en pas ik de behandeltechniek vaak en graag toe. Vaak met mooie resultaten!

Ook begeleid ik, samen met mijn collega’s Marijn van Liere en Ann de Maat, een aantal uur per week groepstrainingen voor en met longpatiënten. Om dit goed te kunnen begeleiden zijn we als praktijk aangesloten bij een COPD netwerk hier in de omgeving. Dit zorgt voor directe lijnen met alle betrokken specialisten, wat snelle en adequate zorg versterkt.

Natuurlijk zit ik de komende jaren nog niet stil, er valt nog genoeg te leren! De komende tijd wil ik mezelf gaan ontwikkelen op het gebied van echografie, waarmee we als praktijk een zeer waardevol instrument hebben verkregen om ons onderzoek te versterken. Ook hoop ik binnen enige tijd aan een masteropleiding te kunnen gaan beginnen.

Specialisaties en vestigingen

Michel Harinck heeft zich gespecialiseerd in COPD, Dry Needling en Medische Fitness en is werkzaam in 's-Heer Arendskerke , 's-Heer Hendrikskinderen, Goes - Brouwersgang en Goes - Laagewei 1a.

Daarnaast geeft Michel Harinck groepstraining in Circuit training: vrije Fitness/seniorenfitness 's Heer Arendskerke en Erasmuspark Goes, COPD Longrevalidatie, Fysiosport , Groepsbehandeling en Trainingstijden Medische Fitness Laagewei, welke worden gegeven in 's-Heer Arendskerke , Goes - Brouwersgang, Goes - Laagewei 1a en Heinkenszand FitLife.

Sport & Training

Informatie over arbeidsreïntegratie, beweegprogramma's, seniorenfitness en meer »

Manuele therapie

Bekijk de informatie over manuele therapie en wanneer u manuele therapie kunt overwegen »

Nieuws

Facebook
4 juli 2018 Zomerrooster

Wijziging groepstrainingen

Lees meer
15 mei 2018 Gewijzigde trainingstijden Laagewei

Met ingang van 22 mei is er een wijziging in de dinsdaggroep

Lees meer
9 mei 2018 Hooikoorts

Medical Taping

Lees meer