Marcel van Dijk (C.O.)Naam: Marcel van Dijk
Geboortedatum: 4 april 1961

Marcel van Dijk, fysiotherapeut, oedeemfysiotherapeut, osteopaat C.O.

Marcel van Dijk is in 1987 afgestudeerd aan de School voor Fysiotherapie te Vlissingen en sindsdien werkzaam in de Groepspraktijk voor Fysiotherapie “De Clavers”. In de jaren daarna heeft hij diverse bij- en nascholingscursussen gevolgd. De belangrijkste specialisaties zijn:

  • Oedeemfysiotherapie,
  • Osteopathie
  • Reumatologie
  • Handfysiotherapie.
  • Beweeg je Fit ® (zie ook www.beweegjefit.nl)

Vanuit deze specialisaties neemt Marcel van Dijk ook deel aan enkele regionale samenwerkingsvormen van ketenzorg, te weten: Fyranet Zeeland, de Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie binnen de Lymfologie (NVFL) en Het Handennetwerk. Nadere informatie hierover is te vinden op de volgende sites:

Specialisaties en vestigingen

Marcel van Dijk (C.O.) heeft zich gespecialiseerd in Handfysiotherapie, manuele lymfedrainage, oedeemtherapie, osteopathie en Reumatische aandoeningen - Fyranet Zeeland en is werkzaam in Goes - Brouwersgang en Wilhelminadorp.

Sport & Training

Informatie over arbeidsreïntegratie, beweegprogramma's, seniorenfitness en meer »

Kinderfysio

Gespecialiseerde fysiotherapie voor kinderen van 0 tot 18 jaar »

Nieuws

Facebook
28 september 2018 Wisseling van de wacht in Wilhelminadorp

Wijziging in de bezetting.

Lees meer
20 september 2018 Adrz Sportkliniek

In de Adrz Sportkliniek werken orthopedisch chirurgen, sportartsen en sportfysiotherapeuten samen om iedere sporter de juiste zorg te bieden. Vanuit onze praktijk zijn de volgen...

Lees meer
22 augustus 2018 Goes for Kika

Wij vinden onderzoek naar de genezing van kinderkanker erg belangrijk en daarom doet een aantal van onze fysiotherapeuten mee aan de spinningmarathon van Goes for Kika op 9 septem...

Lees meer