Uw gezondheid in goede handen.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Chronisch Zorgnet

Chronisch ZorgNet is hét landelijke netwerk van ruim 2200 gespecialiseerde therapeuten die gesuperviseerde beweegtherapie en leefstijlbegeleiding bieden aan mensen met perifeer arterieel vaatlijden (PAV) en long- en hartaandoeningen.

Chronisch ZorgNet: Samen sterk!

Chronisch ZorgNet werd ruim tien jaar geleden opgericht
Dit speciaal voor patiënten met ‘etalagebenen’, of perifeer arterieel vaatlijden onder de naam ClaudicatioNet. Chronisch ZorgNet bouwt haar bewezen succesvolle aanpak in kwaliteit én kosten nu verder uit naar de behandeling van andere chronische aandoeningen, te beginnen met de behandeling van hartpatiënten en patiënten met COPD.

Chronisch ZorgNet werkt continu aan het verbeteren van de zorg voor deze patiënten, zo dicht mogelijk bij huis in sterke netwerken met andere zorgverleners en in nauwe samenwerking met diverse beroeps- en patiëntverenigingen.

Onze gespecialiseerde fysiotherapeuten staan voor je klaar

De gespecialiseerde fysiotherapeuten bij fysiotherapie de Clavers weten niet alleen veel over bewegen en de specifieke aandoeningen, maar ook over hoe je mensen kunt motiveren om hun gedrag en leefstijl te veranderen. Dat is belangrijk want weinig bewegen, roken, ongezond eten en stress spelen een grote rol bij het ontstaan van etalagebenen, hartklachten en COPD. Lukt het om gezonder te leven en meer te bewegen, dan nemen klachten af en de kwaliteit van leven toe.

De beste zorg bij jou in de buurt

Huisartsen, medisch specialisten en patiënten kunnen via Chronisch ZorgNet eenvoudig zien welke fysiotherapeuten in de buurt gespecialiseerd zijn in deze aandoeningen. Ook kunnen zij direct een afspraak maken. Hoe dichter bij huis de begeleiding wordt gegeven, hoe groter de kans dat mensen ook daadwerkelijk gaan, zo blijkt.

De Clavers

We staan u graag te woord

Waarom De Clavers

Bij ons bent u in goede handen

Jouw klacht of blessure is in goede handen bij de Clavers Fysiotherapie

Ben je op zoek naar een goede fysiotherapeut die jouw klacht of blessure professioneel behandelt? Dat treft: Wij bieden onze diensten aan via verschillende locaties en zijn goed vertegenwoordigd in Zuid-Beveland. Omdat wij een van de grotere fysiotherapiepraktijken in Zeeland zijn, kunnen wij een breed spectrum aan klachten en blessures behandelen.

Blog artikelen

Fitness Actueel

Heropening Fitness!

Gezien de versoepelingen van afgelopen vrijdag gaan we vanaf maandag weer open met onze de afdeling Sport & Training!We zijn blij dat we hierin onze ...
Lees verder
Scroll to Top
× Stel uw vraag via Whatsapp