Uw gezondheid in goede handen.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Adrz Sportkliniek

Voor sportblessures kun je ook bij Adrz Sportkliniek terecht

 

Sportblessures zijn gemeengoed en worden door meerdere specialisten behandeld Of je nu hardloopt, tennist, handbalt, voetbalt, hockeyt, volleybal ff basketbalt: een sportblessure ligt altijd op de loer. En of je nu turnt, fitness bedrijft of paardrijdt, je kunt altijd en overal een blessure oplopen, acuut of chronisch.

Multidiscipinair team met op sport gefocuste deskundigen

Wanneer je tobt met langdurige of complexere klachten aan gewrichten, spieren of pezen zoals bijvoorbeeld knieklachten, shin splint, achillespeesklachten, heupklachten, liesklachten, een tenniselleboog, peesklachten hardloopblessures of bijvoorbeeld voetbalblessures, dan is het goed om te weten dat er een multidisciplinair team voor je klaarstaat. Dit team bundelt en deelt deskundigheid en werkt samen aan met name complexere sportklachten en -blessures.

De Clavers participeert in de Adrz sportkliniek 

In deze kliniek werken de orthopeed, sportarts en sportfysiotherapeut samen om goede diagnostiek en advies te geven. De Clavers is verbonden aan deze sportkliniek. Voor de Clavers nemen Cees van Iwaarden, Stijn sprinkhuizen en Mirke Theunissen  deel aan dit team.

Indien je een deskundig team naar jouw klacht wilt laten kijken, dient je arts jou via het zorgportaal in te schrijven voor het consult sportkliniek. Dit wordt veelal op maandag en dinsdagmiddag in de Adrz Sportkliniek gehouden.

Uiteraard kun je ook bij onze therapeuten van en bij de Clavers langskomen. Zij onderzoeken je klacht, adviseren en begeleiden je totdat je weer pijnvrij kunt sporten. Mochten ze er onverhoopt niet uitkomen dan werken ze samen met deskundige die jou weer verder kunnen helpen. De lijnen zijn kort en er wordt snel geschakeld zodat je snel geholpen kunt worden.

Wil je meer willen weten over de Adrz sportkliniek?
Check: https://www.adrz.nl/afdelingen-specialismen/sportkliniek/

Uiteraard kun je ook rechtstreeks contact opnemen de Clavers

Sport & performance

Ons team

Waarom De Clavers

Bij ons bent u in goede handen

Jouw klacht of blessure is in goede handen bij de Clavers Fysiotherapie

Ben je op zoek naar een goede fysiotherapeut die jouw klacht of blessure professioneel behandelt? Dat treft: Wij bieden onze diensten aan via verschillende locaties en zijn goed vertegenwoordigd in Zuid-Beveland. Omdat wij een van de grotere fysiotherapiepraktijken in Zeeland zijn, kunnen wij een breed spectrum aan klachten en blessures behandelen.

Blog artikelen

Fitness Actueel

Heropening Fitness!

Gezien de versoepelingen van afgelopen vrijdag gaan we vanaf maandag weer open met onze de afdeling Sport & Training!We zijn blij dat we hierin onze ...
Lees verder
Scroll to Top
× Stel uw vraag via Whatsapp