Uw gezondheid in goede handen.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Aangesloten bij

Gecontracteerde zorg

Fysiotherapie de Clavers levert gecontracteerde fysiotherapeutische zorg.
Dit wil zeggen dat er contracten zijn gesloten met de zorgverzekeraars om te zorgen dat u uw behandelingen vergoedt krijgt. Tevens werken wij mee aan kwaliteitsverbetering door het inzichtelijk maken van onze resultaten en de ervaringen van onze cliënten (in samenwerking met Qualiview).

Krachtige netwerken

Als organisatie werken we aan de kwaliteit van onze zorg. Hierin laten we ons ondersteunen door vakinhoudelijke netwerken en verenigingen.
Op deze wijze blijven wij bij op het gebied van onze diverse vakgebieden!

Verbinden op inhoud

Als organisatie staan wij open voor samenwerking. Bent u als professional werkzaam in de fysieke en mentale ondersteuning van de werkende mens en spreekt ons verhaal  u aan?

De Clavers

We staan u graag te woord

Waarom De Clavers

Bij ons bent u in goede handen

Jouw klacht of blessure is in goede handen bij de Clavers Fysiotherapie

Ben je op zoek naar een goede fysiotherapeut die jouw klacht of blessure professioneel behandelt? Dat treft: Wij bieden onze diensten aan via verschillende locaties en zijn goed vertegenwoordigd in Zuid-Beveland. Omdat wij een van de grotere fysiotherapiepraktijken in Zeeland zijn, kunnen wij een breed spectrum aan klachten en blessures behandelen.

Blog artikelen

Fitness Actueel

Heropening Fitness!

Gezien de versoepelingen van afgelopen vrijdag gaan we vanaf maandag weer open met onze de afdeling Sport & Training!We zijn blij dat we hierin onze ...
Lees verder
Scroll to Top
× Stel uw vraag via Whatsapp