Veel gestelde vragen

 


 

 

Kan ik direct met jullie een afspraak maken of moet ik eerst langs de huisarts?

U heeft geen verwijzing van uw huisarts nodig om met ons een afspraak te maken.

 

Wat heb ik nodig als ik de eerste keer voor behandeling kom?

Neemt u bij de eerste afspraak in ieder geval uw legitimatie-/verzekeringspas mee, en de verwijzing van uw huisarts of specialist als u die heeft gekregen. Wij verzoeken u  een handdoek of badlaken mee te nemen, behalve als u behandeld wordt  in de vestiging Brouwersgang Goes (centrum).

 

Kan ik mijn gemaakte afspraak verplaatsen?

LET OP: niet -, of niet tijdig (minstens 24 uur van tevoren) afgezegde afspraken mogen niet bij de verzekering gedeclareerd worden en moeten daarom door u zelf betaald worden, te weten 75% van het geldende tarief ( bij acupunctuur 100%). Afmelden kunt u altijd doorgeven. Zowel tijdens de openingstijden van de praktijk, als daarbuiten (dus ook 's nachts en in het weekend). Als niemand u te woord kan staan, kunt u uw boodschap inspreken op het antwoordapparaat.

 Vragen staat vrij

Wij begrijpen natuurlijk heel goed dat het mogelijk is dat uw specifieke vraag niet in onze lijst voorkomt. Aarzel dan niet om ons te bellen (0113-215802) of te mailen (info@clavers.nl)

 

Sport & Training

Informatie over arbeidsreïntegratie, beweegprogramma's, seniorenfitness en meer »

Webwinkel

Via onze webwinkel Esporta verkopen wij oefenmateriaal en diverse soorten braces »

Nieuws

Facebook
26 juli 2017 Zomerrooster vrije fitness Laagewei 1A Goes

Vanwege de zomervakantie vervallen de reguliere tijden van de vrije fitness van 31 juli t/m 11 augustus 2017 . Het is dan mogelijk om te trainen op de volgende momenten:

Lees meer
11 juli 2017 Yvonne Zwartbol

geslaagd

Lees meer