Sport & Training

  
Het logo van FitKids

Sport & Training is onderdeel van de Fysiotherapiepraktijk en gericht op alle onderdelen, die te maken hebben met sportactiviteiten, sportrevalidatie en medische training.

Begeleiding van klachten van het bewegingsapparaat, gericht op herstel van blessures en verbetering van de weefselbelastbaarheid met begeleiding van gespecialiseerde fysiotherapeuten.

Sport & Training biedt haar patiënten de mogelijkheid tot het volgen van speciale behandelingen onder begeleiding van een sportfysiotherapeut, met als doel functieherstel. Daarnaast zijn er mogelijkheden tot het volgen van groepsbehandelingen na verwijzing door een arts.

Beweegprogramma's

Onder deskundige begeleidingen kunnen patienten ook deelnemen aan diverse beweegprogramma's. De volgende beweegprogramma's zijn momenteel te volgen:

* Diabetes Mellites II
* Rugtraining
* COPD

* Oncologisch
* Obesitas

Voor kinderen van 6-18 jaar met een chronische ziekte, beperking of langdurige aandoening is er een speciaal fitness- en oefenproject genaamd Fitkids.

Arbeidsreïntegratie

Er is tevens een samenwerking van "De Clavers" Sport & Training met Fysergo Vitaal & Fysiotherapie

verzorgt bedrijfsmatige consulten en trainingen gericht arbeidsreïntegratie. Deze reïntegratie is voor medewerkers welke problemen hebben met het bewegingsapparaat. De fysieke trainingen en begeleiding worden verzorgd door Marijn van Liere, Michel Bakker en Stijn Sprinkhuizen 

Seniorenfitness

In Zorgcentrum "Poelwijck" te 's-Heer Arendskerke is er seniorenfitness georganiseerd.

Maandagavond    van 20.00 -20.45 uur

Dinsdagmorgen   van   9.30 - 10.15 uur en dinsdagavond 19.00 - 19.45 uur

Vrijdagmorgen van 11.00 - 11.45 uur

En Erasmuspark op vrijdag: 14.30 -15.30 uur

Voorafgaand aan de training wordt er een globaal onderzoek gedaan en een medische vragenlijst ingevuld om doelen en beperkingen in beeld te brengen. Zijn er (medische) complicaties, dan zal men eerst worden doorverwezen naar de huisarts zodat u daar kunt overleggen of tegen het deelnemen bezwaren bestaan. Vervolgens zal men in een groep worden ingepland.

Ook andere leeftijdscategorieën en groepsbehandelingen voor fysiotherapie kunnen hier terecht. Voor specifieke vragen over deze seniorenfitness kunt u contact opnemen met Thijmen van de Vrede op het nummer 0113-215802

Voor alle andere vragen over arbeidsreïntegratie, beweegprogramma's of Sport & Training in het algemeen neemt u contact op met Anthon Kunst (0113-215802), Stijn Sprinkhuizen (0113-252530) of Marijn van Liere en Michel Bakker (0113-215802).

Sport & Training

Informatie over arbeidsreïntegratie, beweegprogramma's, seniorenfitness en meer »

Bedrijfsfysio

Laat u informeren over de mogelijkheden van bedrijfsfysiotherapie bij De Clavers »

Nieuws

Facebook
11 december 2018 Fijne feestdagen!

*

Lees meer
28 september 2018 Wisseling van de wacht in Wilhelminadorp

Wijziging in de bezetting.

Lees meer