Sportfysiotherapie

De sportfysiotherapie bestaat uit twee onderdelen:

  1. Het behandelen van sportblessures en begeleiden van het genezingsproces, met als doel het hervatten van de sport. Dit kan in onze praktijk uitgevoerd worden. Tevens besteden we aandacht aan preventie van blessures door middel van oefentherapie en trainingsmethoden. Welke ook in groepsverband gegeven worden.
     
  2. Het opstellen van bewegings- of trainingsprogramma's ter verbetering van kracht, conditie, lenigheid of gewichtscontrole, voor zowel sporter als niet sporter. Deze programma's kunt u zelfstandig uitvoeren, of met behulp van fitness-apparatuur op diverse locaties in Zeeland onder leiding van een sportfysiotherapeut.


Ook is het mogelijk om gebruik te maken van de footscan om de voetafwikkeling te kunnen beoordelen bij loop- en voetklachten.

Adrz Sportkliniek

In de Adrz Sportkliniek werken orthopedisch chirurgen, sportartsen en sportfysiotherapeuten samen om iedere sporter de juiste zorg te bieden. Vanuit onze praktijk zijn de volgende sportfysiotherapeuten aangesloten bij de Adrz Sportkliniek: Cees van Iwaarden, Naomi Meijaard, Stijn Sprinkhuizen (i.o.), en Mirke Theunissen (i.o.).


Voor meer informatie: https://www.adrz.nl/afdelingen-specialismen/sportkliniek/

 

 

Vestigingen

Voor deze specialisatie, Sportfysiotherapie, kunt u terecht in 's-Heer Arendskerke , Goes - Brouwersgang, Goes - Laagewei 1a, Goes - Oost en Heinkenszand FitLife.

Medewerkers

Binnen De Clavers zijn Mirke Theunissen, Naomi Meijaard en Stijn Sprinkhuizen gespecialiseerd in Sportfysiotherapie.

Sport & Training

Informatie over arbeidsreïntegratie, beweegprogramma's, seniorenfitness en meer »

Kinderfysio

Gespecialiseerde fysiotherapie voor kinderen van 0 tot 18 jaar »

Nieuws

Facebook
20 mei 2019 hemelvaart

Hemelvaart gesloten

Lees meer
13 maart 2019 Hooikoorts?

Medical taping kan hooikoortsklachten verminderen.

Lees meer
8 januari 2019 Pensioen

Anthon Kunst en Jan Loopik met pensioen

Lees meer