Psychosomatische fysiotherapie (spannings- en stressgerelateerde klachten en onbegrepen pijnklachten, Hyperventilatie en slaapstoornissen. Fysiotherapie bij Bekkenproblemen

Deze specialisatie richt zich op de behandeling van spannings-en stressgerelateerde klachten en onbegrepen pijnklachten. Gedacht kan dan worden aan o.a.:

  • hoofdpijn, nek en rugklachten
  • spier-en gewrichtspijn
  • hyperventilatie, benauwdheid
  • slaapstoornissen

Er is sprake van psychosomatische klachten als de fysieke klachten verband houden met een verstoring in de balans tussen lichamelijke en psychische belasting in relatie tot de omgeving.

De psychosomatisch fysiotherapeut begeleidt U in het herstellen van het verstoorde evenwicht tussen spanning en ontspanning en tussen belasting en belastbaarheid.

Fysiotherapie bij bekkenproblemen

Hieronder wordt verstaan: alle klachten die verband staan met een stoornis in de functie van de bekkenbodemspieren. Hierbij kan gedacht worden aan bijv. urine-incontinentie, verzakkingsklachten of pijnklachten in de bekkenbodem. Hiervoor worden specifieke oefeningen aangeleerd.

Tevens bestaat de mogelijkheid om een oefenprogramma voor bekkengordelpijn (bekkeninstabiliteit) te volgen.

Vestigingen

Voor deze specialisatie, Psychosomatische fysiotherapie (spannings- en stressgerelateerde klachten en onbegrepen pijnklachten, Hyperventilatie en slaapstoornissen. Fysiotherapie bij Bekkenproblemen, kunt u terecht in Goes - Brouwersgang.

Medewerkers

Binnen De Clavers is Heidy Okken gespecialiseerd in Psychosomatische fysiotherapie (spannings- en stressgerelateerde klachten en onbegrepen pijnklachten, Hyperventilatie en slaapstoornissen. Fysiotherapie bij Bekkenproblemen.

Sport & Training

Informatie over arbeidsreïntegratie, beweegprogramma's, seniorenfitness en meer »

Bedrijfsfysio

Laat u informeren over de mogelijkheden van bedrijfsfysiotherapie bij De Clavers »

Nieuws

Facebook
20 mei 2019 hemelvaart

Hemelvaart gesloten

Lees meer
13 maart 2019 Hooikoorts?

Medical taping kan hooikoortsklachten verminderen.

Lees meer
8 januari 2019 Pensioen

Anthon Kunst en Jan Loopik met pensioen

Lees meer