Psychosomatische fysiotherapie (spannings- en stressgerelateerde klachten en onbegrepen pijnklachten, Hyperventilatie en slaapstoornissen. Fysiotherapie bij Bekkenproblemen

Deze specialisatie richt zich op de behandeling van spannings-en stressgerelateerde klachten en onbegrepen pijnklachten. Gedacht kan dan worden aan o.a.:

  • hoofdpijn, nek en rugklachten
  • spier-en gewrichtspijn
  • hyperventilatie, benauwdheid
  • slaapstoornissen

Er is sprake van psychosomatische klachten als de fysieke klachten verband houden met een verstoring in de balans tussen lichamelijke en psychische belasting in relatie tot de omgeving.

De psychosomatisch fysiotherapeut begeleidt U in het herstellen van het verstoorde evenwicht tussen spanning en ontspanning en tussen belasting en belastbaarheid.

Fysiotherapie bij bekkenproblemen

Hieronder wordt verstaan: alle klachten die verband staan met een stoornis in de functie van de bekkenbodemspieren. Hierbij kan gedacht worden aan bijv. urine-incontinentie, verzakkingsklachten of pijnklachten in de bekkenbodem. Hiervoor worden specifieke oefeningen aangeleerd.

Tevens bestaat de mogelijkheid om een oefenprogramma voor bekkengordelpijn (bekkeninstabiliteit) te volgen.

Vestigingen

Voor deze specialisatie, Psychosomatische fysiotherapie (spannings- en stressgerelateerde klachten en onbegrepen pijnklachten, Hyperventilatie en slaapstoornissen. Fysiotherapie bij Bekkenproblemen, kunt u terecht in Goes - Brouwersgang.

Medewerkers

Binnen De Clavers is Heidy Okken gespecialiseerd in Psychosomatische fysiotherapie (spannings- en stressgerelateerde klachten en onbegrepen pijnklachten, Hyperventilatie en slaapstoornissen. Fysiotherapie bij Bekkenproblemen.

Sport & Training

Informatie over arbeidsreïntegratie, beweegprogramma's, seniorenfitness en meer »

Manuele therapie

Bekijk de informatie over manuele therapie en wanneer u manuele therapie kunt overwegen »

Nieuws

Facebook
2 februari 2018 KINDERFYSOTHERAPIE

Marianne en Yvonne, kinderfysiotherapeuten binnen onze praktijk Locatie; Goes, s'heer Arendskerke en Heinkenszand

Lees meer
21 december 2017 Aangepaste openingstijden

woensdag 27 en donderdag 28 en vrijdag 29 december.

Lees meer
9 november 2017 Even voorstellen..

Ellen Meesters

Lees meer