Bedrijfsfysiotherapie


Bedrijfsfysiotherapeut Marijn van Liere

Een arbeidsfysiotherapeut houdt zich bezig met klachten en aandoeningen van het houding en bewegingsapparaat, die mede het gevolg zijn van het werk of die het werken beperken. De arbeidsfysiotherapeut houdt zich vooral bezig met de arbeidsrelevante problemen van de individuele werknemer. Een bedrijfsfysiotherapeut richt zich meer op het advies over een gehele afdeling/ ergonomie/verzuim of nieuw in te richten werkplekken.


De volgende interventies kunnen worden ingezet:

  • Een werkplekonderzoek: om problemen op de werkplek te analyseren daarover advies te geven.
  • Een trainingstraject: om de fysieke belastbaarheid te vergroten
  • En er kan een workshop gegeven worden over RSI/CANS klachten of over til-technieken. Dit gebeurt vaak in groepen van 10-12 medewerkers op het bedrijf.

Voor meer informatie of aanvraag van een offerte kunt u contact opnemen met Marijn van Liere, 0113 - 215 802.


Om de arbeidsrelevante klacht te beoordelen wordt na een intake, waarin een functie- taak-handelingen analyse en werkgebonden factoren specifiek aan de orde komen, een plan van aanpak bepaald. Werkgebonden factoren die aan de orde komen zijn: werkhouding, werkplek, werktaken, werkduur en werkorganisatie. Informatie, gericht advies en behandeling van de arbeidsrelevante klachten kunnen toenemende beperkingen en (dreigend) verzuim voorkomen.

Naast de reguliere fysiotherapeutische interventie kan een behandeltraject o.a. bestaan uit een (re-integratie) trainingsprogramma, een instructietraining op de werkplek of een werkplekonderzoek. De arbeidsfysiotherapeut zal zich zoveel mogelijk richten op een verantwoorde werkhervatting van de werknemer. . Hierbij wordt er in overleg, vaak samengewerkt met huisarts , bedrijfsarts, arboadviseurs en verzekeringsartsen.

We werken samen met
Ergo Optima en Fysergo

Marijn is werkzaam als arbeid- bedrijfsfysiotherapeut bij Verbrugge Terminals BV, Elopak, Elocoat BV en het ADRZ.

In het verleden zijn er interventies gedaan bij:
Rabobank, Lukasse Dakbedekking, Marsaki, BISON international, De Muynck Optiek, Bibliotheek Goes, Calvijn College, Alliantie Architecten, BOOM creatie en communicatie, Hoortoestelhuis Jansen,Gemeente Schouwen-Duiveland, Archikon BV, Phlips Lighting/Vitrite, Lamb Weston Meijer, Vuyk Accountants B.V., Biobase, Cargill, Dow Chemicals.

 

 

Vestigingen

Voor deze specialisatie, Bedrijfsfysiotherapie, kunt u terecht in Goes - Brouwersgang.

Medewerkers

Binnen De Clavers is Marijn van Liere gespecialiseerd in Bedrijfsfysiotherapie.

Sport & Training

Informatie over arbeidsreïntegratie, beweegprogramma's, seniorenfitness en meer »

Kinderfysio

Gespecialiseerde fysiotherapie voor kinderen van 0 tot 18 jaar »

Nieuws

Facebook
11 december 2018 Fijne feestdagen!

*

Lees meer
28 september 2018 Wisseling van de wacht in Wilhelminadorp

Wijziging in de bezetting.

Lees meer