Yvonne Zwartbol

Naam: Yvonne Zwartbol

Geboortedatum: 29-12-1990

Mijn opleiding heb ik aan de Avans Hogeschool te Breda gevolgd, en ben in juni 2013 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeute. In de loop van mijn opleiding en stages ontdekte ik dat het werken met kinderen mij heel erg aansprak. Na het afstuderen ben ik gelijk gestart met de 4 jarige masteropleiding kinderfysiotherapie aan Avans+ te Breda en dat doe ik met veel plezier. Op 21 juni 2017 heb ik deze behaald.

Op dit moment ben ik werkzaam als algemeen fysiotherapeute, voornamelijk op de locaties in s'Heer Arendskerke en de Brouwersgang te Goes. In s'Heer Arendskerke verzorg ik o.a. de ouderenzorg,( senioren)fitness en de beweegprogramma's voor diabetes, op onze locatie "Poelwijck", Boogstraat 46.

Verder heb ik de cursus Medical Taping Concept gevolgd.

De tijden voor de (senioren)fitness ( € 81,25 voor 13x) zijn als volgt:

Maandagavond:                     20.00 u. - 20.45 uur                                     

Dinsdagochtend:                    09.30 u. - 10.15 uur

Dinsdagavond:                       19.00 u. - 19.45 uur

Vrijdagochtend:                      11.00 u. - 11.45 uur

 

 

 

 

 

 

 

Specialisaties en vestigingen

Yvonne Zwartbol heeft zich gespecialiseerd in kinderfysiotherapie en Medische Fitness en is werkzaam in 's-Heer Arendskerke , Goes - Brouwersgang, Goes - Laagewei 1a en Heinkenszand FitLife.

Daarnaast geeft Yvonne Zwartbol groepstraining in Circuit training: vrije Fitness/seniorenfitness 's Heer Arendskerke en Erasmuspark Goes, Diabetes oefengroep, Fitkids en Pluskids en Groepsbehandeling, welke worden gegeven in 's-Heer Arendskerke en Goes - Brouwersgang.

Sport & Training

Informatie over arbeidsreïntegratie, beweegprogramma's, seniorenfitness en meer »

Bedrijfsfysio

Laat u informeren over de mogelijkheden van bedrijfsfysiotherapie bij De Clavers »

Nieuws

Facebook
28 september 2018 Wisseling van de wacht in Wilhelminadorp

Wijziging in de bezetting.

Lees meer
20 september 2018 Adrz Sportkliniek

In de Adrz Sportkliniek werken orthopedisch chirurgen, sportartsen en sportfysiotherapeuten samen om iedere sporter de juiste zorg te bieden. Vanuit onze praktijk zijn de volgen...

Lees meer
22 augustus 2018 Goes for Kika

Wij vinden onderzoek naar de genezing van kinderkanker erg belangrijk en daarom doet een aantal van onze fysiotherapeuten mee aan de spinningmarathon van Goes for Kika op 9 septem...

Lees meer