Stijn Sprinkhuizen

Graag wil ik me aan u voorstellen. Mijn naam is Stijn Sprinkhuizen, op 15 oktober 1988 ben ik geboren in Zaandam. Al snel ben ik verhuisd naar Zeeland. Eerst heb ik kort gewoond in Goes, waarna ik opgegroeid ben in Nisse. Al op jonge leeftijd deed ik aan voetbal en tennis, daarmee kwam ik op een gegeven moment vanwege een blessure in aanraking met Fysiotherapie. Ik vond het prachtig hoe de fysiotherapeut me destijds hielp bij het weer pijnvrij te kunnen sporten.

 

Mijn hart ligt dus ook bij het sporten, ik speel op Zeeuws niveau tennis en ben daarmee actief op zowel provinciaal als landelijk niveau. Verder heb ik veel gevoetbald en enkele jaren aan atletiek gedaan. In 2014 heb ik de kustmarathon hardgelopen en in 2016 gewandeld. Als sporter begrijp ik daarom ook heel goed hoe belangrijk het is om klachtenvrij te kunnen genieten van uw sport.

 

Tijdens mijn werk haal ik veel plezier uit het revalideren van mensen. Met name klachten aan de onderste extremiteit (heup, knie en enkel) zijn mijn specialiteit geworden. Ik vind het persoonlijke contact en de ontwikkeling die sporters maken ontzettend leuk en interessant. Samen met u ga ik graag de uitdaging aan de revalidatie tot een succes te maken!

 

Naast het begeleiden van sporters heb ik de afgelopen jaren ervaring opgedaan in echografie, begeleiden van arbeidsrevalidatie/ BeLife trajecten, groepstrainingen, shockwave therapie en personal training. Daarvoor heb ik ook diverse cursussen gevolgd zoals hieronder beschreven.

 

Mocht u vragen hebben of een afspraak willen maken, sta ik graag voor u klaar!

 

Stijn Sprinkhuizen

s.sprinkhuizen@clavers.nl

Tel: 0113-252530

 

Vervolgstudies en cursussen:

Medical Taping Concept                                                      
Tennislicentie A                                                                   
Mulligan Concept                                                                                
Basis Opleiding Fysergo                                                      
"Diagnostiek en revalidatie van
  de schouder bij (bovenhandse) sporters"                          
Shockwave Therapie                                                            
Basisopleiding Echografie                                                   
BeLife applicatie                                                                  
Master of Science opleiding tot Sportfysiotherapeut          - 2017 tot heden

 

Specialisaties en vestigingen

Stijn Sprinkhuizen heeft zich gespecialiseerd in Echografie, Medische Fitness, Shockwave therapie en sportfysiotherapie en is werkzaam in Goes - Brouwersgang, Goes - Laagewei 1a en Heinkenszand FitLife.

Daarnaast geeft Stijn Sprinkhuizen groepstraining in Core Stability Training, Diabetes oefengroep, Fysiosport , Groepsbehandeling en Trainingstijden Medische Fitness Laagewei, welke wordt gegeven in Goes - Laagewei 1a.

Sport & Training

Informatie over arbeidsreïntegratie, beweegprogramma's, seniorenfitness en meer »

Kinderfysio

Gespecialiseerde fysiotherapie voor kinderen van 0 tot 18 jaar »

Nieuws

Facebook
28 september 2018 Wisseling van de wacht in Wilhelminadorp

Wijziging in de bezetting.

Lees meer
20 september 2018 Adrz Sportkliniek

In de Adrz Sportkliniek werken orthopedisch chirurgen, sportartsen en sportfysiotherapeuten samen om iedere sporter de juiste zorg te bieden. Vanuit onze praktijk zijn de volgen...

Lees meer
22 augustus 2018 Goes for Kika

Wij vinden onderzoek naar de genezing van kinderkanker erg belangrijk en daarom doet een aantal van onze fysiotherapeuten mee aan de spinningmarathon van Goes for Kika op 9 septem...

Lees meer