Jan Loopik


Jan Loopik

Naam: Jan Loopik
Geboortedatum: 17 april 1954

Opgeleid in Rotterdam en Utrecht, studie afgerond in 1979, na succesvolle afsluiting aan het Gymnasium te Dordrecht.
Door mijn interesse in de sport in het algemeen en voetbal / tennis / skiën en golf in het bijzonder ben ik mij na mijn studie gaan specialiseren in sportblessures. Door een aantal jaren als verzorger op de bank bij vv 's-Heer Arendskerke heb ik vele sportblessures gezien en behandeld.

Daarnaast zijn in de laatste jaren behandelingen in het bewegingsapparaat gestoeld op de behandeltheorieen McKenzie, McConnell en Mulligan gemeengoed geworden. Ook behandelingen met lasertherapie hebben mijn interesse.

Specialisaties en vestigingen

Jan Loopik heeft zich gespecialiseerd in Echografie, McKenzie therapie en Shockwave therapie en is werkzaam in 's-Heer Arendskerke en Goes - Brouwersgang.

Sport & Training

Informatie over arbeidsreïntegratie, beweegprogramma's, seniorenfitness en meer »

Kinderfysio

Gespecialiseerde fysiotherapie voor kinderen van 0 tot 18 jaar »

Nieuws

Facebook
28 september 2018 Wisseling van de wacht in Wilhelminadorp

Wijziging in de bezetting.

Lees meer
20 september 2018 Adrz Sportkliniek

In de Adrz Sportkliniek werken orthopedisch chirurgen, sportartsen en sportfysiotherapeuten samen om iedere sporter de juiste zorg te bieden. Vanuit onze praktijk zijn de volgen...

Lees meer
22 augustus 2018 Goes for Kika

Wij vinden onderzoek naar de genezing van kinderkanker erg belangrijk en daarom doet een aantal van onze fysiotherapeuten mee aan de spinningmarathon van Goes for Kika op 9 septem...

Lees meer