Cees van Iwaarden


Cees van IwaardenNaam: Cees van Iwaarden
Geboortedatum: 15-07-1965

Cees heeft zijn opleiding voor fysiotherapie in Vlissingen aan de HZ in juni 87 afgerond en is later manuele therapie gaan studeren in Amersfoort aan de SOMT en daar afgestudeerd in april '94. Per 1 juli 2011 is hij Master Manuele Therapie

Ook heb ik veel interesse in de sport en houd me onder ander bezig met hardlopen, mountainbiken, spinning, tennis, fitness en golf. Ik heb de nodige sport gerichte curssusen gevolgd en ook specialisaties als mulligan, mc kenzie en kinesiotaping heb ik gevolgd.


Met name complexe pathalogien hebben mijn voorkeur. Graag ontleed ik de klacht en probeer ik samen met de patient te zoeken naar mogelijke oorzakelijkheden en oplossingen.

Specialisaties en vestigingen

Cees van Iwaarden heeft zich gespecialiseerd in Dry Needling, manuele therapie en McKenzie therapie en is werkzaam in 's-Heer Arendskerke , 's-Heer Hendrikskinderen, Goes - Brouwersgang en Goes - Laagewei 1a.

Daarnaast geeft Cees van Iwaarden groepstraining in Groepsbehandeling, Trainingstijden Medische Fitness Brouwersgang en Trainingstijden Medische Fitness Laagewei, welke worden gegeven in Goes - Brouwersgang en Goes - Laagewei 1a.

Sport & Training

Informatie over arbeidsreïntegratie, beweegprogramma's, seniorenfitness en meer »

Manuele therapie

Bekijk de informatie over manuele therapie en wanneer u manuele therapie kunt overwegen »

Nieuws

Facebook
4 juli 2018 Zomerrooster

Wijziging groepstrainingen

Lees meer
15 mei 2018 Gewijzigde trainingstijden Laagewei

Met ingang van 22 mei is er een wijziging in de dinsdaggroep

Lees meer
9 mei 2018 Hooikoorts

Medical Taping

Lees meer