Anthon Kunst

Naam: Anthon Kunst
Geboortedatum: 5 juni1954

Naast manueel therapeut en sportfysiotherapeut is Anthon de praktijkmanager van De Clavers. Derhalve is hij verantwoordelijk voor het personeelsbeheer, externe relaties, kwaliteitsbeheer, gebouwenbeheer en PR.

Anthon Kunst is afgestudeerd in Utrecht voor manueel therapeut in 1980 en in 1992 voor orthopedisch manueel therapeut in Eindhoven. Voor sportfysiotherapie is hij gecertificeerd door het NOC-NSF en is verbonden aan de NVFS.

Nascholingen zijn gedaan in sportgerichte curssussen zoals Back To Golf en manueel therapeutische nascholingen zoals de McKenzie en Mulligan methode.

april 2014 heeft Anthon de cursus voor Golf-Physio-Trainer bij GPA (Golf Physio Association) afgerond.

 

Specialisaties en vestigingen

Anthon Kunst heeft zich gespecialiseerd in manuele therapie , McKenzie therapie en sportfysiotherapie en is werkzaam in Goes - Brouwersgang.

Sport & Training

Informatie over arbeidsreïntegratie, beweegprogramma's, seniorenfitness en meer »

Bedrijfsfysio

Laat u informeren over de mogelijkheden van bedrijfsfysiotherapie bij De Clavers »

Nieuws

Facebook
28 september 2018 Wisseling van de wacht in Wilhelminadorp

Wijziging in de bezetting.

Lees meer
20 september 2018 Adrz Sportkliniek

In de Adrz Sportkliniek werken orthopedisch chirurgen, sportartsen en sportfysiotherapeuten samen om iedere sporter de juiste zorg te bieden. Vanuit onze praktijk zijn de volgen...

Lees meer
22 augustus 2018 Goes for Kika

Wij vinden onderzoek naar de genezing van kinderkanker erg belangrijk en daarom doet een aantal van onze fysiotherapeuten mee aan de spinningmarathon van Goes for Kika op 9 septem...

Lees meer