Groepsbehandeling

Dit is sporten ( fitnessen) onder begeleiding van een fysiotherpeut. Er wordt een op maat gemaakte trainingskaart opgesteld, zodat u individueel traint en werkt aan zelf gekozen trainings doelen . U kunt zo werken aan eigen wel bevinden en het werkt curratief en preventief (oftewel u werkt aan uw herstel en het voorkomen van herhaling . Er wordt ongeveer een uur getraind op vaste trainings tijden waarvoor u zich moet inschrijven. Er trainen dan meerdere mensen voor verschillende aandoeningen. Er wordt eerst een intake gedaan en samen met u een trainingskaart opgesteld, afhankelijk van de klachten en het herstel. We hebben trainings mogelijkheden voor nek/ schouder/ lage rug/ knie/ heup en enkel pols en elleboog klachten. Maar ook voor fibromyalgie en rheumatische aandoeningen.

Sportkleding is aanbevolen ( makkelijk zittende kleding), schone sportschoenen en een handdoek en een bidon of flesje met water.

Meestal kunnen de kosten gedeclareerd worden bij u verzekeraar, indien u aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie anders is het mogelijk om het zelf te betalen voor 13 trainingen betaald u 133,70 euro.  Wij voldoen aan hun voorwaarden. Indien u twijfelt of vragen over de vergoedingen heeft bel ons secretariaat op 0113 215802.

Deze trainingen zijn op vaste tijden in de week op onze locaties in Goes.

Zie trainingstijden medische fitness

 

 

Dinsdagmiddaggroep 17 uur, Laagewei; een waar feestje voor de dames!

'Wij willen fit blijven en een goede conditie behouden, dus werken wij ons een uur lang in het zweet. We doen dit onder de bezielende leiding van 'majoor Cees' (van Iwaarden)
Heupen, nek, schouders, alles komt aan bod, evenals cardio en krachttraining. Dit alles met muzikale begeleiding.
Aan het begin van het seizoen organiseren we een 'uitje'. Dit jaar was dat bowlen en een etentje. Ook al hebben we al een hechte groep, je leert elkaar dan nog beter kennen. 
We hopen hiermee nog heel wat jaartjes door te gaan!'

namens de groep, Josina Harinck en Geraldien Springer
 

Vestigingen

Voor deze groepstraining, Groepsbehandeling, kunt u terecht in 's-Heer Arendskerke , Goes - Brouwersgang en Goes - Laagewei 1a.

Medewerkers

Binnen De Clavers zijn Cees van Iwaarden, Michel Bakker, Michel Harinck, Stijn Sprinkhuizen, Thijmen van de Vrede en Yvonne Zwartbol gespecialiseerd in Groepsbehandeling.

Sport & Training

Informatie over arbeidsreïntegratie, beweegprogramma's, seniorenfitness en meer »

Webwinkel

Via onze webwinkel Esporta verkopen wij oefenmateriaal en diverse soorten braces »

Nieuws

Facebook
8 januari 2019 Pensioen

Anthon Kunst en Jan Loopik met pensioen

Lees meer
11 december 2018 Fijne feestdagen! maandag 24 en 31 december 2018 is de praktijk gesloten

Klik op onze kerstkaart voor een grotere versie.

Lees meer