Fysiosport

Is een groepsles op dinsdag van 17:00-18:00 op de locatie in de Laagewei 1a te Goes. Er wordt dus in groepsverband getraind onder begeleiding van een sportfysiotherapeut. De les bestaat uit een warming up, meestal op muziek maar soms ook met cardio-apparatuur (hometrainers, roeiers, crosstrainer, stepper en roeiers).

Een work out (dit is de training) hierbij ligt het accent op bil/been/ buik en nek schouder spieren. Er wordt gevarieerd met werkvormen die kunnen bestaan uit: circuit training ( hierbij worden fitness apparaten gebruikt) of we werken met dumbels ( gewichten) en/of bodybar (zware stokken) en /of dynabands (elastieken) en cardio belasting ( conditie verbeteren). En een cooling down ontspanning en rekkingen.

Kleding advies: makkelijk zittende kleding en handdoek en schone sportschoenen met flesje water.

Het is dus een groepsles die afwisselend is en 1 x per week plaats vind kosten 130,00 euro per 13 trainingen werkt met strippen kaart idee, voor informatie bel Cees van Iwaarden tel 0113 - 215 802

Vestigingen

Voor deze groepstraining, Fysiosport , kunt u terecht in 's-Heer Arendskerke , Goes - Brouwersgang en Goes - Laagewei 1a.

Medewerkers

Binnen De Clavers zijn Marijn van Liere, Michel Bakker, Michel Harinck, Stijn Sprinkhuizen en Thijmen van de Vrede gespecialiseerd in Fysiosport .

Sport & Training

Informatie over arbeidsreïntegratie, beweegprogramma's, seniorenfitness en meer »

Kinderfysio

Gespecialiseerde fysiotherapie voor kinderen van 0 tot 18 jaar »

Nieuws

Facebook
23 april 2018 Vrijdag 27 april 2018

KONINGSDAG

Lees meer
2 februari 2018 KINDERFYSOTHERAPIE

Marianne en Yvonne, kinderfysiotherapeuten binnen onze praktijk Locatie; Goes, s'heer Arendskerke en Heinkenszand

Lees meer
21 december 2017 Aangepaste openingstijden

woensdag 27 en donderdag 28 en vrijdag 29 december.

Lees meer