Fysiosport

Is een groepsles op dinsdag van 17:00-18:00 op de locatie in de Laagewei 1a te Goes. Er wordt dus in groepsverband getraind onder begeleiding van een sportfysiotherapeut. De les bestaat uit een warming up, meestal op muziek maar soms ook met cardio-apparatuur (hometrainers, roeiers, crosstrainer, stepper en roeiers).

Een work out (dit is de training) hierbij ligt het accent op bil/been/ buik en nek schouder spieren. Er wordt gevarieerd met werkvormen die kunnen bestaan uit: circuit training ( hierbij worden fitness apparaten gebruikt) of we werken met dumbels ( gewichten) en/of bodybar (zware stokken) en /of dynabands (elastieken) en cardio belasting ( conditie verbeteren). En een cooling down ontspanning en rekkingen.

Kleding advies: makkelijk zittende kleding en handdoek en schone sportschoenen met flesje water.

Het is dus een groepsles die afwisselend is en 1 x per week plaats vind kosten 130,00 euro per 13 trainingen werkt met strippen kaart idee, voor informatie bel Cees van Iwaarden tel 0113 - 215 802

Vestigingen

Voor deze groepstraining, Fysiosport , kunt u terecht in 's-Heer Arendskerke , Goes - Brouwersgang en Goes - Laagewei 1a.

Medewerkers

Binnen De Clavers zijn Marijn van Liere, Michel Bakker, Michel Harinck, Stijn Sprinkhuizen en Thijmen van de Vrede gespecialiseerd in Fysiosport .

Sport & Training

Informatie over arbeidsreïntegratie, beweegprogramma's, seniorenfitness en meer »

Bedrijfsfysio

Laat u informeren over de mogelijkheden van bedrijfsfysiotherapie bij De Clavers »

Nieuws

Facebook
4 juli 2018 Zomerrooster

Wijziging groepstrainingen

Lees meer
15 mei 2018 Gewijzigde trainingstijden Laagewei

Met ingang van 22 mei is er een wijziging in de dinsdaggroep

Lees meer
9 mei 2018 Hooikoorts

Medical Taping

Lees meer