Seniorenfitness

Waarom seniorenfitness?

We noemen deze vorm van fitness ‘seniorenfitness’ omdat deze training gegeven wordt aan mensen die al wat ouder zijn en die niet naar een reguliere sportschool of fitnesscentrum kunnen of willen.

Je mag presteren maar het hoeft niet persé
Bij de Clavers ga je werken met toestellen die ook in fitnesscentra te vinden zijn. Alleen zijn onze toestellen ingesteld op gebruiksvriendelijkheid. Je kunt bij ons echt wel presteren als je dat wilt maar het hoeft niet.

Gezondheid en gezelligheid staan centraal
Tijdens onze seniorenfitness werk je een circuit af waardoor al je spiergroepen en gewrichten geactiveerd worden. Daarnaast zijn gezelligheid en begeleiding dé kernwoorden bij seniorenfitness.

Bewegen op je eigen niveau
Doordat dat wij met circuit-vormen werken, kan ieder op zijn/haar eigen niveau bewegen. Hierdoor kan vrijwel iedereen deelnemen aan deze trainingen. Juist als je ouder wordt, is het belangrijk om je spierkracht te onderhouden. Deze training is een mooi onderdeel in je wekelijkse activiteiten en zorgt ervoor dat jij je spierkracht blijft trainen en daardoor langer fit kunt blijven.

Kosten: 10-strippenkaart € 80

Trainingstijden

Goes-Erasmuspark

Woensdag
10.00 – 11.00 uur o.l.v. Thijmen
13.30 – 14.15 uur o.l.v. Thijmen
14.30 – 15.15 uur o.l.v. Thijmen
Vrijdag
15.00 – 15.45 uur o.l.v. Kirsten
16.00 – 16.45 o.l.v. Kirsten

Sport & performance

Ons team

Waarom De Clavers

Bij ons bent u in goede handen

Jouw klacht of blessure is in goede handen bij de Clavers Fysiotherapie

Ben je op zoek naar een goede fysiotherapeut die jouw klacht of blessure professioneel behandelt? Dat treft: Wij bieden onze diensten aan via verschillende locaties en zijn goed vertegenwoordigd in Zuid-Beveland. Omdat wij een van de grotere fysiotherapiepraktijken in Zeeland zijn, kunnen wij een breed spectrum aan klachten en blessures behandelen.

Blog artikelen

Zorgverzekeringen Blog

Welke zorgverzekering in 2021?

In 2021 zijn er ongeveer 40 verzekeraars/ labels waar je uit kan kiezen. Wij dachten dat een beetje hulp wel prettig zou zijn.

Lees verder
Scroll to Top